fbpx

Excursii gratuite in valoare de 6 000 de euro oferite de Kondor

In Concurs s-au inscris atat o mare parte dintre cei peste 800 de colaboratori ai companiei, cat si companii noi. Pentru a-si mari sansele de castig pentru cele trei categorii de premii, companiile inscrise pot dobandi mai multe tichete de concurs prin plasarea mai multor comenzi cumulate de 2.000 de euro. Mai multe tichete inseamna tot atatea sanse de castig, asadar fiecare noua comanda ii aduce cu un pas mai aproape de castigarea marelui premiu, o masina Dacia Dokker Van.
Cea mai recenta extragere a desemnat castigatorii celei de-a doua transe de excursii. Castigatorul de pe locul I si detinatorul unei excursii exotice este Mirror Glass, castigatorul de pe locul al II-lea este Mageris Com, care va beneficia de un city break special, iar locul al III-lea apartine companiei Win Impex, care va profita de o excursie pitoreasca de neuitat. Toti partenerii Kondor inscrisi in Concurs raman in joc pentru castigarea celui mai asteptat premiu, o masina Dacia Dokker Van. Extragerea se va desfasura in data de 18 decembrie a anului curent.
Concursul Kondor este deschis tuturor partenerilor sai, dar si companiilor care nu sunt inca partenere si doresc sa colaboreze cu producatorul roman.

Date despre companie:
Kondor este producatorul roman de sisteme de umbrire si izolare cu cea mai mare cota de piata in domeniul vanzarii de rulouri exterioare. Gama sa variata de produse include: rulouri transparente, grilaje metalice, usi de garaj, plase antiinsecte, tamplarie PVC, copertine si numeroase produse pentru mediul industrial.