Excursii elevi – bucurati-va alaturi de noi in cele mai interesante excursii !

De multe ori în timpul anului școlar, este necesar să se transporte copiii școlari în alte destinații decât la școală și înapoi acasă. Există numeroase călătorii de teren pentru toate grupele de vârstă – muzee, grădini zoologice, acvarii, spectacole de muzică, piese, ateliere și alte evenimente culturale.

Activități în aer liber legate de un subiect științific, istoric sau geografic, lecție actuală sau curriculum școlar. Participarea la activități sportive, jocuri necesită adesea aducerea copiilor la o distanță mare de baza lor școlară.

Pentru călătoriile școlare care acoperă distanțe substanțiale, Lukadi este întotdeauna cea mai bună alegere. Excursii elevi este o companie modernă de autocare poate oferi un upgrade eficient din punct de vedere al costurilor și o logistică care ar trebui luata în considerare în mod serios.

Pentru aceste distanțe mai mari, un autobuz turistic este mult mai confortabil. Mulți copii (și profesori) ar putea dori să doarmă în autobuz spre sau înapoi de la o excursie școlară. Autocarele de la Excursii elevi au scaune de calitate, sunt mai silențioase și includ facilități cum ar fi spătarul înclinat.

Oferim transport sigur, economic pentru excursii școlare, care vizitează grupuri școlare, cluburi de tineret, echipe sportive, etc.

Grupuri școlare

Grupurile scolare sunt încurajate să ne contacteze pentru a oferi un transport sigur și economic care să îndeplinească cerințele de transport pentru elevi.

Excursii școlare

Planificați Excursii elevi de neuitat ? Serviciul de autobuz Excursii elevi vă poate ajuta cu transportul. Chiar propunem câteva excursii culturale pe care ar trebui să le luați în considerare.

Grupurile de tineret

Excursii elevi vă pot oferi un transport economic școlar cu autobuzul pentru a vă satisface nevoile și pentru a economisi bugetul.

Tineretul echipelor sportive

Scoala dumneavoastra detine o echipa de fotbal care necesită transport? Vă putem ajuta bugetul cu transferurile economice școlare.

Siguranta sociala

Excursii elevi oferă transport cu autobuzul școlar oriunde in tara. Luăm siguranță în serios și ne mândrim cu faptul că avem vehicule curate, bine întreținute și șoferi profesioniști.

Echipa noastră de experți vă aduce cele mai bune servicii de transport cu autobuzul:

Excursii de o zi sau excursii extinse cu servicii de transport cu autobuzul pentru tururile planificate

Excursii pe terenuri, evenimente sportive și evenimente speciale cu autobuzul

Toți șoferii sunt atent examinați de departamentul nostru de siguranță și de departamentele de transport

Parcul nostru dispune de autobuze si autocare moderne, de lux, dotate cu scaune înclinate, sisteme video și un sistem de adresare publică

Soferii noștri sunt profesioniști, amabili și familiarizați cu elevii si vor oferi confort maxim și siguranța

Serviciu de călătorie cu autobuzul fiabil și la timp

Referinte disponibile la cerere

Preturi competitive

Facturile transmise după finalizarea rezervării

Oferim servicii pentru a vă satisface nevoile. Aflați mai multe despre ceea ce putem face pentru dvs. Sunați astăzi pe specialiștii noștri de la Excursii elevi pentru a afla mai multe despre modul în care vă putem ajuta cu evenimentul dvs. Alegeti Excursii elevi pentru a fi alaturi de dumneavoastra si de elevii dumneavoastra in cele mai interesante si uimitore excursii !