fbpx

Excursii elevi- avantajele unei firme de top

Suntem renumiti pentru serviciul de transport din cadrul acestor excursii elevi pentru grupuri scolare de diferite dimensiuni cat si pentru tururi de oras, asadar venim in sprijinul organizatorilor si le oferim un real ajutor. Acum totul este mult mai simplu, deoarece Lukadi Transport va pune la dispozitie mijloace de transport cu care puteti ajunge intotdeauna acolo unde va doriti.

Detinem un parc auto propriu dotat cu mijloace de transport moderne pentru a îndeplini cele mai variate cerinte. Autocarele si microbuzele noastre sunt echipate corespunzator pentru transportul copiilor si nu numai. Dintotdeauna am reusit sa anticipam corect dorintele clientilor nostri si sa tinem cont de aspiratiile acestora, pliandu-ne perfect dupa cerintele acestora.

Cu timpul, ne-am extins gama de servicii, pentru ca vrem sa va oferim conditii ideale de transport pentru orice categorie de persoane care apeleaza la noi. Principalul obiectiv al firmei noastre este acela de a asigura tuturor clientilor maxima siguranta si un plus de confort. Prin urmare, orice calatorie sigura si placuta incepe cu noi, asadar nu ezitati sa ne contactati si sa intrati in legatura telefonica cu noi, atat prin email cat si la telefon, pentru a primi toate informatiile de care aveti nevoie,sau prin formularul de contact de pe site-ul nostru www.transport-personal.ro

Noi stim cat de importanta este pentru elevi invatarea formala, avand in vedere faptul ca excursiile scolare sunt un mijloc eficient care imbina armonios cele doua obiective principale, si-anume educatia si distractia. Prin urmare, noi venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii care se ridica la cele mai inalte standarde calitative si va ajutam sa obtineti rezultatele dorite. Prin intermediul excursiilor scolare bine organizate, veti aduce cu siguranta o mare bucurie elevilor si un moment de relaxare pentru profesorii si parintii insotitori.

Autocarele noastre sunt dotate cu aer conditionat, scaune rabatabile, sistem audio/video, spatiu suficient pentru bagaje. De asemenea, soferii nostri profesionisti sunt amabili si rabdatori si, in plus, au o vasta experienta in turismul scolar. In functie de preferintele dumneavoastra putem asigura transport spre orice regiune a tarii, fara sa pierdem din vedere obiectivele turistice deja alese. Va oferim solutii personalizate care sa se plieze perfect cerintelor chiar si celor mai exigenti clienti, pentru ca vrem sa ii sprijinim in planificarea unei excursii in mod riguros dar si cu o maxima eficienta.

Excursii elevi- planificarea itinerariilor

Lukadi Transport indeplineste toate cerințele dumneavoastra de transport, indiferent de destinatia spre care intentionati sa calatoriti, in cadrul unei excursii elevi.Detinem o flota moderna de autocare si microbuze ce garanteaza o calatorie de neuitat tuturor elevilor ce iau parte la excursie. Toate mijloacele noastre de transport sunt pastrate in conditii optime, fiind mereu pregatite de drum iar soferii nostri sunt dornici sa va insoteasca in calatorie, pentru ca doar asa pot fi pretuiti la adevarata valoare.

Excursii elevi – servicii de transport scolar

Atunci cand vine vorba despre excursii elevi siguranta copiilor dumneavoastra. reprezinta prioritatea noastra principala.Caracteristicile de siguranta ale mijloacelor de transport se imbina perfect cu cele mai inalte standarde de confort si eficienta si se obtin solutii fiabile care va vor surprinde in mod placut de fiecare data.