evoMAG si Evia Media – campanie de publicitate pentru posesorii de smartphone uri

Campania publicitara lansata de evoMAG prin agentia Evia Media promoveaza cele mai avantajoase oferte pentru produse IT&C si se adreseaza, in principal, posesorilor de smartphone-uri, intrucat acestia pot fi la curent cu cele mai noi tehnologii de pe piata, printr-o simpla scanare a QR codului afisat pe materialele publicitare aferente campaniei in curs.

Scopul mesajului publicitar este acela de a aduce in atentia celor interesati constant de noutatile din acest domeniu, gama larga de produse comercializate de magazinul online evoMAG si promotiile in desfasurare. Avantajul major oferit clientilor evoMAG il reprezinta buna practica a preturilor competitive pentru produse ce apartin urmatoarelor branduri: Samsung, HP, Phillips, Microsoft, Brother, Dell, Kingstone, Epson, D-LINK si multe altele.

„Impreuna cu partenerul nostru de promovare, agentia de publicitate neconventionala Evia Media, am ales sa implementam o campanie bazata pe QR coduri. Astfel, printre mediile de expunere utilizate se numara si publicitatea in statiile de metrou, unde traficul de calatori este unul ridicat. Dorim sa fim mai aproape de clientii nostri si de potentialii clienti, comunicandu-le cele mai noi tehnologii, impreuna cu promotiile pe care le avem in desfasurare. Suntem locul 2 in comertul online din Romania, de aceea ne straduim mai mult prin tot ceea ce facem!” – Cristina Oprea, Purchase Manager, evoMAG.