Evolutia imprimantelor de-a lungul timpului

Imprimante second hand

Cu douazeci sau treizeci de ani in urma multi oameni credeau ca evolutia calculatoarelor vor face ca hartia sa dispara. Acum efectul este invers: cu dispozitive atat de evoluate imprimarea hartiei a ajuns sa fie o problema pentru mediu. Datorita popularitatii computerelor in fiecare casa, tot mai multi oameni prefera sa-si achizitioneze propria imprimanta. Majoritate imprimantelor din casele oamenilor sunt cu jet de cerneala. Dar cum functioneaza acestea? Echipa IT-SH a pregatit un material care va satisface aceasta curiozitate!

Intorcandu-ne in timp, pana in secolul al XV-lea, observam ca si atunci era posibila imprimarea, insa la scara mult mai mica cu ajutorul unor placi de lemn sau metal, asemenea unor stampile uriase. Prima masina de scris a fost inventata de Johannes Gutenberg care a evoluat tot mai mult, ajungand pana la performantele imprimante din zilele noastre.

Imprimantele timpurii atasate computerelor au imprumutat mult din tehnologia masinilor de scris, dar a devenit tot mai evident faptul ca erau necesare metode mai bune pentru imprimarea cat mai rapida si eficienta. Evolutia in domeniul tiparitului a durat ani buni si s-a perfectionat atat de mult incat acum s-a ajuns la performanta jetului de cerneala sau chiar a laserului. Toate acestea nu au dus decat la eficienta, calitate si viteza de imprimare, atat de necesara in zilele noastre.

In mod surprinzator, achizitia unei imprimante cu jet de cerneala sau laser poate fi facuta aproape la acelasi pret. Daca sunteti in cautarea unei imprimante economice, care va include capacitatea de a copia si scana imagini, precum si de a imprima, nu exista o diferenta prea mare intre pretul unui dispozitiv laser si a unuia cu jet de cerneala. Singura diferenta este ca paginile color vor fi mult mai calitative daca se va folosi o imprimanta laser.

Imprimante second hand la super-preturi | www.it-sh.ro!

In achizitia unei imprimante nu doar costurile initiale conteaza, ci si costul consumabilelor cum ar fi hartia, cerneala sau tonerul. Evident toate aceste costuri depind si de frecventa utilizarii. Pentru a achizitiona astfel de dispozitive la un pret bun, accesati https://www.it-sh.ro/ si alegeti acum una dintre multele imprimante second hand disponibile in stoc. Daca ati decis asupra unui dispozitiv care sa aiba mai multe functii, atunci o multifunctionala sh este cea mai potrivita alegere! Indiferent de nevoi sau alegeri, echipa IT-SH va fi gata sa ofere sprijinul potrivit!