fbpx

EvoGo este soluția flexibilă și eficientă de închirieri auto atunci când ai nevoie de mobilitate!

Rent a car Bucuresti EvoGo

Automobilul rămâne la ora actuală cel mai comod mijloc de transport. Atunci când ești în căutarea unui serviciu de închirieri auto flexibil și avantajos, EvoGo este soluția. Noi îți oferim o modalitate eficientă și ușoară de a închiria un automobil modern și sigur pentru a-ți satisface nevoile de mobilitate. Oferim serviciile atât persoanelor fizice, cât și firmelor ce doresc să închirieze vehicule pentru diferite perioade de timp.

Scapă astfel de stresul mentenanței unui automobil. Nu mai este nevoie să te ocupi de service și reparații, de plata impozitului sau a asigurării obligatorii, de schimbul anvelopelor, de ITP, sau alte costuri neprevăzute. Noi ne asigurăm de toate acestea și-ți oferim multe alte beneficii în plus. Așa că bucură-te de plăcerea condusului și de libertatea de a beneficia de mașini moderne oricând ai nevoie!

Beneficiază de avantajele apelării la serviciul rent a car București oferit de EvoGo

O mașină îți poate oferi libertate de mișcare, dar vine și cu cheltuieli la pachet. Noi eliminăm costurile suplimentare și îți oferim un serviciu de închirieri modern și avantajos. Toate aceste costuri și servicii sunt acoperite de o singură taxă lunară, sau zilnică, în funcție de preferințele tale de închiriere.

Oferim mai multe posibilități de închiriere – de la închirierea zilnică, sau închirierea pe termen lung, până la închirierea în sistem de leasing operațional. Acestea din urmă sunt foarte avantajoase dacă deții o firmă și dorești să beneficiezi de o flotă de vehicule. Taxa de închiriere scade astfel simțitor dacă optezi pentru închirierea pe termen lung. Oferim de asemenea reduceri pentru clienții care închiriază pe termen lung și în mod repetat de la noi.

Iată câteva beneficii concrete oferite de compania noastră:

· Taxe de drum achitate

· Flexibilitate la preluarea și predarea vehiculelor

· Schimbare cauciucuri de sezon

· Service auto garantat

· Vehicul la schimb atunci când apar probleme

· Asigurare RCA și CASCO

· Flotă de vehicule modernă și variată

Îți oferim o flotă de vehicule modernă, putând opta pentru automobile compacte, ideale traficului urban, până la limuzine luxoase, sau SUV-uri impunătoare. Pentru fiecare model beneficiezi de rovinietă, cauciucuri de sezon, asistență rutieră și service gratuit în caz de avarii.

Bucură-te de avantajele unui serviciu de închiriat auto flexibil și rapid!

Dacă dorești să închiriezi un automobil, la EvoGo o poți face foarte ușor. Intră pe site-ul nostru și fă-ți o rezervare fără avans pentru automobilul care-ți place și pentru perioada aleasă de tine. Mașina va fi gata să fie condusă când ajungi la noi. Avem mai multe puncte de închiriat în București și la Otopeni pentru a-ți oferi mai multă flexibilitate la preluarea vehiculului. Programul de închiriere este de asemenea unul flexibil, astfel poți să ne apelezi în orice moment în care ai nevoie de o mașină.

Atunci când închirierea se realizează pentru o companie beneficiezi de predictibilitate financiară, plătind doar o rată fixă lunară pentru serviciul de închirieri auto. Vei putea profita de utilizarea unei flote auto, fără grija costurilor de mentenanță și service.

Alege un serviciu de închiriat auto la standarde europene!

EvoGo îți oferă servicii de calitate pentru ca tu să beneficiezi de avantajele unei închirieri auto de succes. Te vei bucura de plăcerea condusului fără griji la bordul unor mașini moderne și sigure. Alege EvoGo.ro și condu spre orice destinație dorești!