fbpx

EVO-LINE propune o gamă variată de culori pentru soluțiile de tâmplărie PVC

Tâmplăria PVC, pe lângă rolul practic esențial, respectiv acela de a asigura o izolație termică și fonică optimă, este parte componentă a conceptului arhitectural. Așadar, rolului practic i se alătură cel estetic, motiv pentru care soluțiile trebuie să fie versatile și din acest punct de vedere.

Diversificarea nevoilor clienților, atât din perspectiva designului interior, cât și a aspectului fațadelor clădirilor rezidențiale,  a determinat introducerea unei game de culori pentru tâmplăria PVC, care să poată fi sincronizată cu planul estetic general al clădirii. Dacă în momentul în care a apărut acest tip de tâmplărie pe piața autohtonă, 99% dintre solicitări vizau albul standard, acum vorbim de disponibilitatea unor nuanțe care, chiar dacă sunt ușor diferite, pot influența cadrul estetic general al construcției sau al spațiului.

Tocmai pentru a răspunde acestor nevoi diversificate, EVO-LINE, unul dintre cei mai dinamici producători de soluții de tâmplărie din PVC din vestul țării, propune posibilitatea unei personalizări cromatice complexe, în funcție de cerințele specifice ale beneficiarului. Acum, în portofoliul companiei se regăsesc peste 40 de culori și nuanțe, dar și o serie de texturi diferite, astfel încât, soluțiile de tâmplărie să poată fi integrate perfect în ansamblul designului interior și exterior.

Așadar, ferestrele EVO-LINE pot să joace rolul de „element surpriză” care scoate în evidență anumite linii ale fațadei, reușind astfel să creeze un efect arhitectural special la nivelul întregii clădiri. În același timp, elementele de tâmplărie PVC se pot integra discret în ansamblul fațadei, lăsându-i un aspect unitar și uniform.

În ceea ce privește spațiile interioare, versatilitatea cromatică a soluțiilor de tâmplărie PVC EVO-LINE contribuie la o amenajare care să se conformeze preferințelor estetice ale beneficiarului. La fel ca în cazul impactului asupra arhitecturii exterioare a clădirii, la interior, soluțiile de tâmplărie PVC pot deveni elementul surpriză al încăperii sau pot fi integrate discret în conceptul general de design.

O mare parte dintre soluțiile livrate în ultimii ani de către EVO-LINE, atât pentru export, cât și pentru piața internă au avut cerințe cromatice specifice. Acesta este un semn că tâmplăria PVC și-a depășit statutul e element funcțional în ansamblul unei construcții. Acum, odată cu evoluția performanțelor funcționale, evoluează și versatilitatea estetică. Acest mod de dezvoltare este unul care se conformează cerințelor din ce în ce mai complexe de pe piața construcțiilor rezidențiale și nu numai.

Despre EVO-LINE

EVO-LINE este o companie inovativă, activă pe piața soluțiilor de tâmplărie din PVC, originară din vestul țării. Compania s-a concentrat inițial pe exporturi, a câștigat expertiză și experiență pe piețele Europene. Acum, aplică principiile de calitate și eficiență asimilate în experiențele externe, integrându-le în crearea soluțiilor oferite clientului rezidențial și comercial.