Evia Media ofera cu 75 mai mult spatiu publicitar pe taxi

Publicitatea pe taxi reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare pentru clientii care au incercat deja alte medii de promovare si nu au obtinut rezultatele scontate, sau pentru acei marketeri care sunt permanent in cautare de noi mijloace creative de expunere, prin intermediul carora pot produce un impact puternic in mintea consumatorilor.

Gradul mare de expunere recomanda acest tip de suport publicitar, intrucat masinile de taxi se afla in permanenta in locurile de maxim interes ale orasului, iar o cursa de taxi produce minim 20 de impresii per kilometru parcurs.

In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca tinerii si adultii cu varste intre 18-40 ani petrec, in medie, 20 de ore pe saptamana in masina, in trafic, acolo unde este si reclama pe care agentia Evia Media o pune la dispozitie clientilor sai.

” Publicitatea pe tranzit este una dintre cele mai cautate tipuri de promovare din ziua de astazi. Cum poti fi aproape de consumatorii tai altfel decat sa te afli in permanenta la nivelul ochilor lor si sa-i insotesti permanent in trafic. Colantarea totala a portbagajului ofera un spatiu mult mai mare de expunere si a fost lansat ca si o alternativa mai avantajoasa fata de alte mijloace publicitare de expunere sau de prezentar, necesitand un buget de promovare mult mai redus si oferind mobilitate 24 din 24 de ore, 7 zile din 7.” – Alina Deac, PR & Sales Manager

Pe langa serviciul de colantare integrala a portbagajului masinii de taxi, agentia Evia Media pune la dispozitia potentialilor clienti suporturi publicitare neconventionale, menite sa capteze atentia consumatorilor, dezvoltand simultan si campanii de promovare on-line.