fbpx

Eventlink360 – o platforma mobila pentru evenimente interactive care revolutioneaza evenimentele de afaceri

Utilizand o tableta, participantii la un eveniment de afaceri interactioneaza cu speakerii si cu ceilalti participantii / companii participante.

„EventLink360 ofera printr-o interfata foarte simpla si intuitiva o experienta imbogatita a participarii la un eveniment de afaceri. Este ca si cum ai combina facilitatile de business networking din LinkedIN cu facilitatile de social networking din Facebook – aplicandu-le la un eveniment de afaceri. De exemplu audienta poate evalua in timp real o prezentare si prestatia unui speaker, poate raspunde la chestioanare create de catre speaker, poate cere informatii suplimentare si oferte. Prin consultarea listei de participanti se poate realiza un networking activ, se pot stabili scurte intalniri atat in timpul pauzelor de cafea cat si in timpul sediunilor de networking. Speakerii pot cuantifica „sentimentul” si impactul prezentarilor sustinute” a afirmat Dragos Samoil, co-founder EventLink360, Managing Partner – Ubiqum Media.

„EventLink360 reuseste ceva unic in cadrul evenimentelor de afaceri – masoara foarte precis rezultatele unui eveniment. Pentru companiile care folosesc in mod intensiv evenimentele ca si instrument de marketing, sales si business development EventLink360 este un instrument foarte important de optimizare a bugetelor alocate evenimentelor. Dar totusi cel mai mare beneficiu este cresterea numarului de oportunitati de vanzare identificate in cadrul unui eveniment. Si organizatorii de evenimente care apeleaza la solutia noastra isi pot construi un avantaj competitiv oferind o valoare adaugata unica clientilor lor” – a afirmat Cristian Stelejan, co-founder EventLink360, Managing Partner – Cognos Business Consulting

EventLink360 se integreaza natural in cadrul oricarui eveniment de afaceri precum conferinte, congrese, workshopuri, simpozioane, evenimente de presa etc. Printre industriile verticale in care evenimente de afaceri sunt un element decisiv in dezvoltarea afacerilor amintim: pharma & healthcare, business services, legal services, servicii financiare & investitii etc.

EventLink360 este dezvoltata de o echipa de antreprenori cu o experienta solida de peste 10 ani in piata de IT si consultanta pentru afaceri din Romania