Evenimentele happy projects 11

Bucuresti, 24 octombrie 2011

Roland Gareis Consulting SRL organizeaza in data de 25 si 26 noiembrie 2011
a cincea editie a evenimentelor happy projects la Bucuresti, cu tema: Proiecte si Schimbari.

Evenimentele happy projects au loc anual atat la Viena, cat si la Bucuresti si se remarca la nivel european ca o oportunitate de dezvoltare si networking pentru profesionistii din domeniu.

Conferinta happy projects’11 va avea loc in data de 25 Noiembrie 2011 si va reuni specialisti de renume international in managementul proiectelor, proceselor si programelor si managementul schimbarii.

Tematica conferintei happy projects’11 include:
 Abordari in managementul schimbarii
 Invatare organizationala, dezvoltare, transformare si repozitionare radicala
 Managementul schimbarii prin proiecte
 Proiecte si programe in schimbare
 Competente individuale si organizationale in managementul schimbarii

In cadrul conferintei, participantii vor afla despre bune practici si proiecte de succes din companii din Romania – precum Bog’Art – care va prezenta un proiect de dezvoltare organizationala recent incheiat si OMV Petrom, care va prezenta cum a realizat integrarea principiilor sustenabilitatii in managementul proiectului Parc Eolian Dorobantu, dar si din organizatii internationale – precum Vienna Hospital Holding, care deruleaza un proiect de infiintare spital.

In data de 26 Noiembrie 2011 vor avea loc trei seminarii expert destinate persoanelor cu experienta si cunostinte in domeniul managementului de proiect care doresc sa dobandeasca noi competente si sa isi consolideze cunostintele deja existente.
Cele trei seminarii expert sunt
 Schimbari si proiecte
 Competente sociale pentru managementul schimbarii
 Managementul riscurilor si al discontinuitatilor in proiecte

Conferinta si seminariile expert happy projects’11 se adreseaza persoanelor implicate in proiecte, programe sau procese, managerilor si managerilor de resurse umane din companii orientate pe proiecte, studentilor si cercetatorilor din domeniul managementului proiectelor.

Desfasurarea evenimentului este sustinuta de sponsorii: Bog’Art si Siemens si de partenerii media: BestResource, Cariere, Finantare.ro si ManagementulProiectelor.ro.

Pentru informatii si detalii despre evenimentele happy projects in Romania vizitati web site-ul evenimentului www.happyprojects.ro sau contactati-ne la telefon 021 300 30 20 sau prin e-mail la adresa office@rgc.com.ro