fbpx

Evenimente speciale pe care poți să pariezi la NetBet

NetBet, primul operator licențiat de ONJN după schimbarea legislației, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se distra în timp ce anticipează rezultatele de la cele mai importante evenimente extra-sport din lume.

Pe lângă oferta foarte bogată în domeniul pariurilor sportive, NetBet excelează și în privința selecțiilor extra-sport. Astfel, în acest moment utilizatorii au posibilitatea să parieze pe câștigătorul de la Premiile Oscar 2022, la categoria Best Picture, pe Personalitatea Sportivă a anului BBC, dar și câștigătorii de la emisiuni de succes din străinătate, precum Strictly Come Dancing, I’m A Celebrity și Dancing on Ice.

În plus, NetBet le mai oferă utilizatorilor și posibilitatea să facă pariuri în domeniul politic. În acest moment, utilizatorii pot miza pe câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA 2024 și pe candidații principalelor partide, pe următoarea țară care va părăsi Uniunea Europeană, pe următorul președinte al Franței, dar și pe alegerile din Marea Britanie.

Iată care sunt principalele evenimente extra-sport disponibile la NetBet:

Premiile Oscar 2022 – Gala este programată pe 28 martie, dar în secțiunea pariuri sportive de pe NetBet sunt disponibile deja cotele antepost cu principalele filme despre care specialiștii consideră că ar putea fi nominalizate.

Cu prima șansă pornește astfel producția independentă Belfast, care are cota 3.75. Filmul este regizat de Kenneth Branagh, iar din distribuție fac parte Jude Hill, Caitriona Balfe și Jame Dornan. Belfast este un film semi-autobiografic, care prezintă povestea unei familii în tipul evenimentelor tumultoase ce au avut loc în Belfast între august 1969 și începutul lui 1970.

Pe lista cu filme favorite la câștigarea Premiului Oscar 2022 se mai află The Power of the Dog (cota 6.00), Nightmare Alley (cota 8.00), Soggy Bottom (cota 10.00), Dune (11.00), House of Gucci (cota 11.00), CODA (cota 12.00), Don’t Look up (cota 12.00), Blue Bayou (cota 13.00) și The Tragedy of Macbeth (cota 13.00).

Personalitatea Sportivă a Anului BBC – Acest eveniment de tradiție ce are loc în fiecare an în Marea Britanie o are ca favorită clară pe Emma Răducanu, a cărei cotă este doar 1.04.

Jucătoarea de tenis cu origini românești a avut o ascensiune fulminantă în 2021 și a reușit să câștige turneul de la US Open, deși a pornit din calificări. Cu siguranță a fost cea mai mare surpriză a anului în sportul mondial. Emma a reușit, în plus, să nu piardă niciun set, ceea ce a fost o nouă performanță unică în istoria turneului pentru o jucătoare pornită din calificări.

Dintr-o jucătoare foarte puțin cunoscută, Emma s-a transformat într-un fenomen mondial și este privită cu simpatie în multe colțuri ale lumii. Inclusiv românii au “adoptat-o”, având în vedere originale sale, iar Emma a fost primită cu multă simpatie la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Pe lângă Emma Răducanu, pe lista cu favoriți se mai află Tom Daley (cota 11.00), Lewis Hamilton (cota 21.00), Tyson Fury (cota 34.00), Adam Peaty (cota 41.00) și Sarah Storey (cota 51.00).

Alegerile prezidențiale din SUA 2024 – Deși mai sunt trei ani până la următoarele alegeri, NetBet le oferă deja posibilitatea utilizatorilor să parieze pe viitorul președinte al SUA. În acest moment, favorit este Donald Trump, care a fost învins la ultimele alegeri de Joe Biden.

Donald Trump are așadar cota 4.00 și este văzut mai bine decât actualul președinte, Joe Biden, care are cota 5.00. Pe lista cu favoriți se mai află vicepreședintele Kamala Harris (cota 6.50), Ron DeSantis (cota 10.00) și Niki Haley (cota 15.00).

De asemenea, fanii pot să mizeze și pe nume mai excentrice precum George Clooney și Kanye West (ambii cu cota 101.00), dar și pe Megan Markle (cota 151.00).