fbpx

Trendul anului 2021 pentru nunțile și botezurile din Brașov: locație de top în inima naturii. Alege decorul minunat al complexului 3 Stejari din Dâmbu Morii – Brașov

Este o după-amiază însorită de vară. La munte, căldura este mai domoală chiar și în zilele de vară. Munții Carpați păstrează o răcoare plăcută pe durata întregii zile.

Invitații și-au ocupat locurile în grădina restaurantului 3 Stejari din Dâmbu Morii – Brașov. Mesele sunt aranjate elegant. Bucătarii au pregătit atât preparate tradiționale românești, cât și din bucătăria internațională, în funcție de preferințele invitaților. Complexul de 4*, cu camere confortabile, este martorul tăcut al desfășurării evenimentului.

Cum ar fi ca aceasta să fie frumoasă poveste a evenimentului tău din anul 2021: Nuntă, Botez, Aniversare sau alt Eveniment festiv?

Complexul 3 Stejari din Dâmbu Morii – Brașov este pregătit să-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru organizarea evenimentului de vis din 2021:

 

 • Complexul 3 Stejari Brașov situat în Dâmbu Morii – Brașov, într-un minunat decor natural, în zona munților Piatra Mare din Brașov.
 • Locație perfectă, ideală pentru condițiile din 2021: natură, aer curat, distanțare și siguranță.
  Invitații tăi au la dispoziție cele 22 de camere de 4*, dotate cu tot confortul de care ai nevoie. Vei beneficia de tarife preferențiale la cazare dacă organizezi evenimentul la noi. Bineînțeles că serviciile de cazare sunt opționale.
 • Grădină generoasă în mijlocul naturii. Invitații vor petrece clipe frumoase în grădina complexului.
 • Locație poziționată convenabil la doar cinci minute de Brașov, direcția spre București și Predeal.
 • Alături de invitații tăi poți petrece 1 – 3 zile la munte, într-o zonă foarte frumoasă. Ai ocazia să vizitezi, printre altele, canionul 7 Scări.
 • Realizezi fotografii minunate în grădină, cu natura, cu decorul din curte. Păstrezi astfel amintiri minunate pentru toată viața.
 • Îmbină locația spectaculoasă din inima Munților Carpați cu confortul unei locații de top, cu restaurant și hotel de 4*, la înălțimea celor mai capricioase gusturi.
 • Poți organiza orice fel de eveniment vrei: fastuos, elegant, rustic, retro, premium. Decorul este singurul cert: Munții Carpați.
 • Din anul 2011 hotelul 3 Stejari – Brașov organizează evenimente, nunți, botezuri în cele două săli de evenimente disponibile.
 • Viitorii miri sunt invitați la o degustare înainte de eveniment, pentru a alege meniul potrivit.
 • Aranjamente florale pentru evenimentul tău, incluse în ofertă.
 • Personal experimentat, apreciat de clienți pentru profesionalism și amabilitate.
 • Alegi între preparate tradiționale românești și preparate internaționale pregătite de bucătari cu experiență, premiați și apreciați .

Profită de reducerea aniversară de până la 20% la nunțile organizate în complexul 3 Stejari Brașov pentru 2021: 20% reducere pentru nunțile organizate vineri și 10% pentru cele de duminică. De 10 ani, Complexul 3 Stejari Brașov este gazda primitoare a mirilor, a părinților și a aniversaților care doresc să organizeze petreceri și evenimente.

Rezervările sunt în toi și weekendurile bune sunt tot mai solicitate pentru evenimente. Cine își dorește să organizeze un eveniment la complexul 3 Stejari ar trebui să-și rezerve perioada dorită cât mai repede.

Pentru detalii și rezervări, iată datele de contact ale complexului 3 Stejari: telefon 0757 042 274 / 0751 511 479, email [email protected]