Eveniment al revistei Scooter Fun amp; Bike la Maritimo Shopping Center

24 iunie 2012
Autor:
dowmedia08

Sambata 23 iunie 2012, revista Scooter Fun & Bike , in parteneriat cu Politia Romana – Directia Circulatie a organizat o noua etapa a campaniei ”Alege Viata!” dedicata scuteristilor.

Evenimentul s-a desfasurat la Constanta, in parcarea centrului comercial Maritimo, unde, chiar si pe o vreme caniculara s-au adunat peste 30 de scuteristi pasionati. Cei prezenti au beneficiat de sfaturi primite de la reprezentantii Directiei Rutiere referitoare la un mod de condus civilizat (fara teribilisme si cu respectarea partenerilor de trafic).

Dupa o scurta prezentare a manifestarii si a partenerilor s-a trecut la proba cea mai asteptata de participanti – cursa de viteza in paralel, sau mai uzual – liniute. Spatiul de concurs generos, cu o suprafata de rulare perfecta a dezvoltat apetitul de competitie al scuteristilor, lupta fiind foarte stransa pe fiecare categorie, existand si provocari în afara etapelor arbitrate. Motoare turate la maxim, urme de cauciucuri lasate pe asfalt si un public activ au fost elementele principale la aceasta proba.

La proba de indemanare numarul de participanti s-a mai redus, mai mult datorita caldurii, dar, prin introducerea unor noi elemente, desfasurarea acesteia a atras si mai mult atentia celor de pe margine.

Timp de mai bine de 3 ore parcarea Maritimo Shopping Center a fost cucerita de catre scuteristii constanteni, iar cei care nu au participat efectiv la probele de concurs si-au etalat scuterele, au primit sfaturi de tuning sau pur si simplu si-au incurajat favoritii. Dar, ce este mai important, toti au inteles ca viteza este buna, dar doar in evenimentele organizate si in spatii bine determinate.

La final castigatorii au primit premii oferite de catre Robert Bosch Romania (acumulatori pentru scutere), Unior Tepid si Scuter Centre. Unior Tepid a oferit si un premiu suplimentar pentru primii 10 inscrisi în concurs.

Revista Scooter Fun & Bike este o revista care se distribuie gratuit la nivel national si se afla în anul 5 de aparitie. In fiecare revista Scooter Fun & Bike organizeaza evenimente pentru informarea scuteristilor si pentru prevenirea accidentelor in randul acestora.

2012 Grandz Comunicare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram