Evaluarea anvelopelor second hand

cauciucuri second hand

Multi soferi se intreaba daca este mai bine sa cumpere anvelope noi sau anvelope la mana a doua. Este tentant pentru comercianti sa recomande doar produsele noi, desi toata lumea este constienta ca si cele second hand nu si-au pierdut din proprietatile initiale si au si un pret mult mai bun. Cum este si normal, toti consumatorii incearca sa economiseasca cat mai multi bani, dar sa achizitioneze produse cat mai calitative. Este firesc si inscris in codul nostru genetic sa facem asta.

Cu toate ca un cauciuc la mana a doua nu va mai fi niciodata ca nou, merita totusi o sansa, mai ales dupa o evaluare amanuntita. Daca credeti ca ati dat lovitura si ati gasit o oferta de nerefuzat in materie de anvelope, asigurati-va ca sunt de calitate. Evaluati foarte atent uzura acestora si stabiliti daca iesiti in avantaj cu raportul calitate-pret. In al doilea rand, cautati informatiile pretioase inscrise pe cauciuc! Acolo veti gasi anul real al fabricatiei. Specialistii recomanda ca un cauciuc sa nu fie utilizat mai mult de 5-6 ani. Dupa aceasta varsta, anvelopele pot prezenta semne de uzura chiar daca nu au fost intens folosite, ceea ce va poate pune viata in pericol.

Al treilea pas pe care-l aveti de facut este acela de a cauta defectele de pe suprafata si din interiorul cauciucului. Acestea pot fi ascunse sau greu de detectat, insa nu imposibil. Nu cumparati niciodata cauciucuri ce prezinta umflaturi, zgarieturi majore sau taieturi. Indiferent daca-l reparati sau nu, ii este afectata functionalitatea.

Anvelope noi sau anvelope la mana a doua pentru toate buzunarele | anvelopaieftina.ro

cauciucuri second hand

Daca decideti sa achizitionati cauciucuri second hand, ar fi recomandat sa va adresati specialistilor in domeniu. Depozitul Anvelopa Ieftina https://anvelopaieftina.ro/ este un loc in care puteti obtine informatii corecte si reale despre anvelope si alte componente ale rotilor. Pe langa informatii, aveti ocazia sa alegeti dintr-o mare varietate de producatori si tipuri de anvelope. Si asta nu e tot! Serviciu de hotel pentru anvelope si service pentru roti va sta la dispozitie in fiecare zi. Profitati!