fbpx

Eva Energy, un jucator important pe piata furnizorilor de gaze si electricitate

Eva Energy

Liberalizarea pietei presupune ca fiecare consumator in parte sa aiba dreptul de a-si alege dupa bunul plac cine anume sa ii fie furnizor de servicii. Asadar pentru gaze si electricitate fiecare in parte isi cauta un nume ce le poate oferi pachetele de servicii de interes. Cum ar fi insa ca cele doua sa fie cumulate sub acelasi acoperis? Sa existe un singur furnizor si o singura factura? Se intampla prin intermediul Eva Energy.

Un astfel de nume este deja celebru pe piata de profil. Este vorba despre cei care au revolutionat piata cu un pachet de servicii avantajos si atipic. Dupa cum este prezentat si in cadrul paginii oficiale, www.eva-energy.ro, iata despre ce este vorba:

Abonamente variate

Pentru ca se adreseaza atat sectorului business, cat si casnic, cei de la Eva Energy dispun de abonamente fie fixe, fie flexibile. Astfel, in functie de clasa de consum a fiecaruia vor exista avantajele unor abonamente adaptate. Ambele se refera atat la categoria de furnizare gaze naturale, cat si la furnizarea de energie electrica.

Astfel de abonamente pot fi insotite si completate si de asigurari benefice. Orice locuinta are nevoie de asigurari, pentru a preveni situatiile neprevazute. La randul sau asigurarea inclusa are avantaje, acoperind bunuri diverse, cu un plafon de 5000 de lei. Fara fransiza, un astfel de tip de asigurare se remarca si datorita faptului ca se pot realiza constatari si de la distanta, caz in care limita daunei este de 2000 de lei.

Avantaje de plata

Merita amintit ca facturarea se bazeaza pe citirea de index de catre fiecare consumator in parte, ceea ce asigura ca se va plati doar ceea ce consuma, in mod clar si evident. Termenul de plata poate fi extins, la care se adauga un plus de 15 de zile de gratie. O solicitare in acest sens ii va ajuta pe cei care sunt intr-un impas sa ajunga la zi cu plata.

De asemenea, clientii Eva Energy au asigurata si plata esalonata pe o durata maxima de 6 luni. Astfel, va exista mereu intelegere si un teren flexibil pentru a putea ajunge la redresarea financiara, platind facturile aferente.

Ca o noutate pe piata de profil, Eva Energy da startul trendului de plata in cryptomonede. Asta inseamna ca cei care detin astfel de resurse se pot bucura de avantajul de a plati mai simplu ca oricand. Desi un inceput timid in tara, acest tip de moneda se va bucura de popularitate extinsa in viitor, iar ca o anticipare, Eva Energy permite astfel de plati.

Nu in cele din urma amintim despre punctele de plata, atat de diverse, care sa corespunda cu stilul preferential al fiecaruia. Aici se includ bancile, posta si nu numai.

Pentru cei care devin clienti Eva Energy exista si acces la platforma lor unde se pot stoca informatii, indecsi, plati si tot ce tine de furnizarea de energie electrica si de gaz.

Pentru completari de informatii, cei interesati pot accesa pagina oficiala sau chiar si contul inregistrat pe platforma de socializare Facebook.