Eurolines pune la dispozitie transfer catre aeroport pentru grupuri de turisti si delegatii

Calatoriile de afaceri au devenit o activitate din ce in ce mai frecventa, mai ales in orasele mari cum este Bucurestiul. De aceea, Eurolines vine in intampinarea clientilor care calatoresc in grup prin punerea la dispozitie a serviciului de transfer aeroport Otopeni.

Bucurestiul este principalul oras al Romaniei si este tranzitat zilnic de foarte multe persoane. Fiind vorba despre o capitala, cele mai multe companii au sediul in acest loc, tot aici gasindu-se si principalul aeroport din tara. In acest sens, compania Eurolines ofera un serviciu organizat de transfer catre si dinspre aeroport pentru cei care calatoresc in grup, fie ca este vorba despre locuitori ai capitalei care asteapta oaspeti, precum si straini care vin din afara Romaniei, avand ca destinatie Bucurestiul. Astfel, serviciul de transfer aeroport Eurolines poate fi utilizat in oricare dintre cazurile urmatoare:

– intampinarea unei delegatii oficiale si transportul acesteia catre locul de cazare, serviciul putand fi adaptat la conditiile impuse de situatie;
– preluarea unui grup de parteneri de afaceri sositi din alta tara de catre soferi calificati, cu aptitudini de vorbire in limba engleza;
– preluarea din orasele mari care nu dispun de aeroport a grupurilor de turisti care necesita transfer aeroport Otopeni. Acest caz se adreseaza, in mod special, celor care calatoresc in cadrul curselor charter.

Persoanele care apeleaza la serviciile Eurolines pentru transfer catre sau de la aeroport se bucura de numeroase avantaje. Compania are in dotare autocare si microbuze pentru grupuri mai mari sau mai reduse de oameni. Acestea sunt curate, bine intretinute, dotate cu aer conditionat si cu tot ceea ce este nevoie pentru o calatorie placuta. Preturile companiei sunt competitive, iar in cazul unei defectiuni, disponibilitatea pentru inlocuirea autocarelor este foarte rapida.

Daca este necesara organizarea unei micro-conferinte pe timpul transferului, Eurolines are in dotare autocare adaptabile la spatiu de discutii. Acestea dispun de plasma, frigider, cafetiera, cuptor cu microunde, aer conditionat, conexiune Wi-Fi si alimentare cu energie electrica.

Asadar, serviciul organizat de transfer aeroport Otopeni vine in intampinarea nevoilor turistilor care calatoresc in grupuri, in interes personal sau de afaceri si tranziteaza aeroportul din Bucuresti. Informatii suplimentare despre servicii gasiti pe site-ul oficial al agentiei.