Eurolines isi mareste oferta cu o noua linie de calatorie: Romania Catania

Cu peste 20 de ani experienta in domeniul transportului de persoane, compania Eurolines isi mareste paleta de oferte si servicii cu o linie noua – transport Catania.
Romanii indragostiti de Italia, mai ales de zona Siciliei, pe care comunitatile autohtone au transformat-o in „acasa”, pot ajunge acum mai usor in Catania, orasul in care multi dintre ei lucreaza in constructii, asistenta sociala, turism si alte domenii.

De pe data de 16 iunie, Eurolines a lansat cursa Romania-Catania, Sicilia, cu plecari din Romania in fiecare zi de joi din saptamana si cu retur din Italia in ziua de sambata. Autocarele disponibile pentru aceasta noua linie, la fel ca si celelalte din oferta companiei, respecta standardele de echipare moderna, dispunand de GPS si WiFi. In ceea ce priveste preturile, compania de transport vine cu propuneri generoase.

Pretul unui bilet Romania-Sicilia este de 95 de euro doar dus si 180 de euro dus-intors, cu valabilitate 6 luni. Doritorii pot achizitiona bilete si pana in nordul Italiei la Roma, contra sumei de 75 de euro dus si, contra sumei de 130 de euro dus-intors, cu valabilitate de 90 de zile, dar si in sudul Italiei la Reggio di Calabria. Pentru cea din urma destinatie biletele costa 85 de euro doar dus si 145 de euro dus-intors, cu valabilitate 6 luni.

Pe noua linie plecari Catania, copiii cu varste de pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate, fara loc, la dus, in timp ce copiii cu varste de pana la 10 ani achita doar 50% din pretul biletului. Pensionarii se bucura si ei de o reducere de 5% din pretul biletului.

In drumul catre Catania, de la iesirea din Romania, autocarul Eurolines va opri in urmatoarele statii: Fernetti, Trieste, Venezia, Padova, Ferarra, Bologna, Firenze, Roma, Catania si Vittoria.

Mai multe informatii despre oferta de plecari Catania gasiti pe site-ul oficial al companiei Eurolines.