fbpx

Etichete tesute-ideale pentru o diversitate de articole textile

Productia de etichete tesute se realizeaza pe baza de comenzi ferme iar livrarea se face in cel mai scurt timp posibil, in functie de cantitatea comandata.Preturile etichetelor sunt stabilite in functie de dimensiuni, culori, calitate si tip de finisare si se ia in considerare si numarul de care aveti nevoie.

Oricare ar fi decizia dumneavoastra aveti garatia deplina ca aceasta oferta se incadreaza celui mai bun raport calitate pret.Tessilgraf este o firma de top care produce si livreaza la comanda etichete tesute de diferite feluri si va ofera posibilitatea sa le personalizati dupa bunul plac.Acestea sunt folosite cu succes in industria incaltamintei si imbracamintei si sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni si culori. Accesati cu incredere siteul www.tessilgraf.ro si convingeti-va ca aici gasiti cele mai bune produse de acest fel.

Cu o experienta vasta in domeniu aceasta firma devine renumita si apreciata pentru calitatea produselor pe care le comercializeaza, venind intotdeauna in sprijinul tuturor clientilor. Acum aveti ocazia sa colaborati cu un personal specializat in proiectare, care este mereu la dispozitia dumneavoastra pentru realizarea designului dorit.

Pentru industria textila, etichetele tesute sunt absolut necesare deoarece acestea au rolul de a conferi articolelor de imbracaminte nota finala.Etichetele releva numele si logo-ul firmei producatoare si ofera clientilor si altii informatii necesare despre compozitia si modul de spalare a acestora.

Etichete tesute-predare rapida

Aceste etichete tesute sunt realizate cu maxima atentie la detalii si sunt deosebit de placute la atingere.Eforturile echipei producatoare se reflecta in experinta acumulata in timp si executia etichetelor tesute in mod profesional. Puteti opta pentru diferite variante de etichete pentru ca acestea ofera detalii foarte clare si se evidentiaza printr-o finete aparte.Modalitatile in care pot fi taiate acest tip de etichete dar si modelul si culoarea difera in functie de preferintele clientilor.

Etichete tesute-preturi avantajoase

Prin oferta de etichete tesute se doreste sa se vina in sprijinul clientilor care au nevoie de aceste produse pentru etichetarea produselor de inaltaminte si imbracaminte.Acest tip de etichete este foarte rezistent la spalare si la temperaturi ridicate.Se folosesc in special pentru etichetarea gentilor, palariilor, esarfelor si altor articole textile. Finisarile oferite sunt diferite, acestea pot fi realizate prin diverse modalitati de indoire.

Optati pentru etichete de calitate pe care le puteti achizitiona acum la preturi deosebit de accesibile.Aceste produse se pliaza perfect cerintelor pietei pentru ca aveti la dispozitie o gama vasta de etichete, deosebit de utile. Sunt folosite deseori la imbracamintea de dame conferindu-le un plus de eleganta si stil si atragand clientii sa cumpere acel produs.