ETEM Systems va furniza structuri metalice pentru reabilitarea City Mall

Producatorul de sisteme de aluminiu, ETEM Systems SRL, a fost ales pentru a furniza materiale pentru reabilitarea City Mall din Bucuresti.

Dupa ce recent a fost vandut, noul administrator mizeaza pe o reabilitare rapida a fatadelor exterioare ale centrului commercial. Livrarile pentru acest proiect incep in luna Decembrie 2012 si au ca termen de finalizare Iunie 2013.

ETEM Systems va furniza sistemele E-85 pentru pereti cortina, sistemul E-24 pentru intrarile principale cu inalta izolare termica si minimum 9.000 mp de panouri compozite din aluminiu (Etalbond FR).

“Este un proiect important pentru noi ce ne consolideaza in continuare pozitia de furnizor de top de sisteme de aluminiu certificate si integrate pentru aplicatii arhitecturale,” a declarat Andreas Laspadakis, directorul general al ETEM Systems.

Toate sistemele care urmeaza sa fie furnizate satisfac cele mai inalte proprietatile mecanice si termice si au fost certificate in conformitate cu standardele IFT Rosenheim Institution din Germania.

***
Despre ETEM Systems
Compania ETEM este prezentata sub marca ETEM Systems in Romania din anul 2003. Ca grup, compania ETEM a fost fondata in 1971, ca parte a celui mai mare holdng metallurgic din Balcani – VIOHALCO. ETEM numara peste 1000 de angajati in mai mult de 10 de tari. Compania ETEM este specializata in productia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicatii arhitecturale si industriale. ETEM a fost acreditat ca furnizor preferential al sectorului automobilelor, oferind profile performante pentru lideri de piata precum BMW, Audi si Porsche. In Romania compania furnizeaza sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale si industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) si structuri de aluminiu pentru instalatii fotovoltaice.