ETEM Systems Romania livreaza solutia de fatada Etalbond®fr si sistemul glisant pentru ferestre E 70 ansamblului rezidential exclusivist La Fontaine

Bucuresti, 30 August 2012 – Compania elena ETEM Systems Romania va furniza cele mai performante solutii de fatada Etalbond®fr si sistemul glisant pentru ferestre E-70 ansamblului rezidential exclusivist La Fontaine, situat in Bucuresti, in apropiere de Piata Alba Iulia.
„Suntem incantati ca putem face parte din acest proiect rezidential exclusivist prin furnizarea acestor solutii performante, solutii furnizate la nivel mondial. Livrarea acestor produse a inceput deja urmand ca intregul proces sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii Septembrie,” a declarat Andreas Laspadakis, directorul general al ETEM Systems Romania.
Una dintre solutiile furnizate cladirii La Fontaine – complex format din spatii comerciale (7 unitati), birouri (16 unitati) si nu mai putin de 90 de apartamente, dintre care 10 duplexuri, constructie realizata pe o suprafata supraterana de 16.363 metri patrati, incluzand si terasele – este solutia Etalbond®fr.
Este vorba despre panouri compozite cu o structura complexa realizata din 6 materiale: acoperire de protectie sintetica, acoperire din PVDF, aluminiu, strat adeziv, polietilen si grund. Astfel, indiferent unde este situata o cladire – in centrul unui oras cu un aer puternic poluat sau in zona litorala, unde atmosfera si ploia este bogata in saruri, suprafata fadadei este expusa riscului de a se inalbi sau de a oxida vopseaua, daca este nepotrivita. Combinatia dintre soliditatea si rezistenta crescuta permite pastrarea formei si uniformitatea panourilor, chiar si la variatii severe de temperatura. Etalbond®fr asigura o durabilitate de minim 15 ani, chiar si in cele mai aspre conditii atmosferice.
„Consideram ca este de maxima importanta sa mentionam faptul ca Etalbond® este o solutie de fatada care nu intretine focul. Etalbond®fr indeplineste cele mai stricte norme Europene legate de comportamentul la foc si a obtinut certificarile si agrementele corespunzatoare,” a adaugat Andreas Laspadakis.
ETEM Systems Romania va furniza de asemenea ansamblului rezidential exclusivist La Fontaine si solutia de ferestre glisante E-70.
„Este vorba de cel mai performant sistem glisant disponibil pe piata ce ofera o excelenta izolare termica, putand fi folosit totodata si ca sistem anti-efractie. Sistemul asigura cresterea eficientei energetice a cladirii, mult peste actualele norme Europene si internationale,” a mai spus Andreas Laspadakis.

***
Despre ETEM Systems Romania
Compania ETEM Systems este prezenta sub brandul ETEM Systems in Romania din 2008. Ca si grup, compania ETEM a fost infiintata in 1971 ca parte a celui mai mare holding metalurgic din Balcani – VIOHALCO. ETEM numara peste 1000 de angajati in peste 10 tari. ETEM este specializata in proiectarea si productia de sisteme integrate de aluminiu.

***
Date de contact:
Dana Verdes │ CRONEX PR & Public Affairs
0749.785.905 │ dana.verdes@cronex.ro