ETEM Systems a finalizat furnizarea de sisteme tamplarie pentru proiectul imobiliar Baneasa 1

Complexul, situat in zona de nord a Bucurestiului (Pipera), a fost demarat in ianuarie 2013 cu finalizare in decembrie 2013. Investor si antreprenor general este compania Nakatomi Development.
Pentru proiectul Baneasa 1 compania ETEM Systems a furnizat nu mai putin de 523 mp de tamplarie. Sistemul de profile PVC Q72 cu cinci camere dezvoltat de ETEM Systems este un profil clasa “A”, creat in concordanta cu reglementarile europene. Este un sistem de inalta calitate si viabilitate cu izolare termica si fonica excelente, oferit intr-o paleta ampla de finisaje de lemn sau variante de finisare prin intermediul capacelor de aluminiu vopsite in orice RAL.
“Sistemul PVC Q72 este proiectat pentru a asigura un set complet de produse prin care se obtin solutii viabile pentru orice proiect. Folosirea lui este recomandata atat la cladirile noi cat si la renovarea celor existente.
Stabilizatorii de Calciu-Zinc folositi la producerea profilelor nu dauneaza mediului, imbunatatesc stabilitatea stratului exterior si garanteaza un process de recilare deplin,” a declarat Oliver Petrescu, Product Manager PVC in cadrul ETEM Systems.
***

Despre ETEM Systems
Compania ETEM este prezentata sub marca ETEM Systems in Romania din anul 2003. Ca grup, compania ETEM a fost fondata in 1971, ca parte a celui mai mare holdng metallurgic din Balcani – VIOHALCO. ETEM numara peste 1000 de angajati in mai mult de 10 de tari. Compania ETEM este specializata in productia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicatii arhitecturale si industriale. ETEM a fost acreditat ca furnizor preferential al sectorului automobilelor, oferind profile performante pentru lideri de piata precum BMW, Audi si Porsche. In Romania compania furnizeaza sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale si industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) si structuri de aluminiu pentru instalatii fotovoltaice.