Esti pregatit pentru o super vacanta?

Nu pentru toata lumea super vacanta inseamna acelasi lucru. Vacanta pentru tineri, adolescenti, inseamna distractie, cluburi, aventura, pe cand o super vacanta pentru familisti inseamna liniste, relaxare si un spatiu perfect pentru cei mici. Da, orice familie cu copii se va gandi in primul rand la confortul celor mici, la exigenta spatiilor de cazare, la dotari, conditii deosebite si intimitate! Nu orice spatiu de cazare ofera toate acestea la un loc, dar exista si pe litoralul romanesc un spatiu destinat familiilor cu copii, special creat pentru a oferi tot confortul de care acesta au nevoie. Aifen va ofera cazare la vile in Eforie Nord cu dotari complete, spatiu de joaca in aer liber, intimitate si o multitudine de activitati pentru a petrece timpul impreuna cu familia.

Aifen sustine turismul pentru intreaga familie! Cererile din ce in ce mai mari de cazare pe litoral ale famiilor cu copii si exigentele de cazare pe care parintii le doresc au dezvoltat conceptul de cazare pentru familii in Eforie Nord! Este extrem de important sa alegeti o locatie care sa va reprezinte, care sa satisfaca nevoile unei familii cu copii. O bucatarie complet utilata si mobilata, o baie dotata care respecta normele de igiena, un living spatios, un spatiu verde dedicat duplexului va vor ajuta sa petreceti un sejur deosebit.

Aifen va asteapta sa petreceti concediul la mare cu copiii in cea mai potrivita locatie din Eforie Nord! Activitatile individuale sau cu familia pe care Aifen le pune la dispozitie dau culoare timpului petrecut pe litoral, in Eforie Nord!