fbpx

Esti pe fuga mereu? Comanda de la Splendid GO

Stilul de viata activ si timpul care este tot mai des considerat un lux ne-a facut sa ne dorim sa le fim aproape clientilor nostrii, acasa sau la birou, de aceea ne angajam sa livram preparatele Splendid GO in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii. Serviciul nostru de food delivery Constanta ne provoaca in fiecare zi sa devenim mai buni, sa facem preparate delicioase si sa oferim diversitatea pe care ne-am dorit-o astfel incat sa iti poti alege din preparatele noastre cu specific international cat si traditional, ceea ce iti place sau de ce iti este pofta.

De ce sa alegi Spendid GO? Daca vrei sa te bucuri de confortul unei cine la tine acasa, gata preparata si servita, alege Splendid GO, ne ocupam ca tu sa ai o experienta gastronomica unica. Suntem o echipa tanara si entuziasta, care isi doreste sa multumeasca clientii cu profesionalismul, calitatea, creativitatea si rafinamentul preparatelor. Pentru noi orice detaliu conteaza, tocmai de aceea viziunea noastra nu este doar asupra gustului din farfurie ci si asupra plating-ului, ne dorim ca farfuriile noastre sa nu aiba nici un cusur, chiar daca poate parea exigent.

Alege serviciul nostru delivery preparate internationale Constanta, unde poti face cunostinta cu farfuriile noastre vedeta, cu piept de rata, muschi de vita sau fructe de mare. Daca te tenteaza, intra pe platforma Splendid GO, iti punem la dispozitie o varietate de preparate fine si delicioase pe care sa le incluzi in meniul tau de pranz sau cina.