fbpx

Estetica dentara – calea sigura spre un zambet perfect

albire dinti in Drumul Taberei

Dintii nostri sunt supusi de-a lungul vieti la adevarate incercari in ceea ce priveste rezistenta, sanatatea, forma si estetica lor. Deoarece smaltul lor intra in contact cu tot ceea ce mancam sau bem, in timp se pot pata sau pot suferi fisuri care in timp se agraveaza cauzand carii, sensibilitate la rece sau cald, iar cu cat neglijam simptomele, cu atat vom avea mai multa durere de indurat si tratamentul de restaurare va fi mai scump.

Preventia ar trebui sa fie scopul nostru si sa evitam sa ajungem la carierea si pierderea lor. O dantura imperfecta cauzeaza probleme de masticatie, efectul fiind ingreunarea digestiei si de aici alte probleme medicale asociate.

Nu este suficient sa avem dantura completa restabilita cu ajutorul stomatologului, ci ne dorim ca dintii nostri sa arate si bine! O dantura ingrjiita, cu dinti albi si stralucitori este mereu obesrvata si admirata de cei din jur – fiind un atu in viata sociala.

Stomatologia moderna vine in ajutorul pacientilor readucand pe fata celor care le calca pragul, zambetul sanatos si frumos de odinioara cu ajutorul esteticii dentare!

Fatetele dentare au fost o inventie nemaipomenita pentru cei nemultumiti de forma si aspectul dintilor lor! Spatiile intradentare inestetice, alinierea incorecta, culoarea departe de albul dorit – sunt amintiri pentru cei care au ales aceasta metoda.

Studiind procedurile premergatoare aplicarii de fatete dentare, am descoperit o tehnologie avansata la clinica DentaGo. Ei ofera estetica dentara in Cotroceni, intr-o clinica moderna, ultradotata din punct de vedere al aparaturii, cu specialisti care pun accentul atat pe sanatatea orala a pacientilor, cat si pe obtinerea unui zambet de star! Astfel, ei recomanda realizarea unor mock-up-uri din ceara, fara a slefui dintii inaintea aplicarii fatetelor ceramice. Acestea ajuta clientul sa vizualizeze exact forma si culoarea pe care o vor avea dintii sai dupa finalizarea lucrarii de estetica dentara. Este o operatiune binevenita, deoarece am intalnit cazuri printre prietenii care si-au aplicat fatete dentare in alte clinici si nu sunt multumiti de rezultat.

Albirea dentara este o alta solutie neinvaziva care se poate realiza numai pentru dintii naturali, atunci cand acestia nu prezinta carii, gingii inflamate sau obturatii incorecte. Pentru albire dinti in Drumul Taberei, iti poti face o programare la clinica DentaGo accesand site-ul lor https://www.dentago.ro/ . Aici folosesc lampa de albire cu trei surse de lumina ce se vor combina in functie de idealul de albire al pacientului.

Estetica dentara in Cotroceni, albire dinti in Drumul Taberei, detartraj in sector 6 | clinica moderna, ultradotata dentago.ro

estetica dentara in Cotroceni

Pentru sanatatea si frumusetea dintilor, stomatologii recomanda realizarea unui detartraj de doua ori pe an, acesta avand scopul indepartarii placii bacteriene si a depozitelor de tartru depozitate subgingival sau supragingival. Tartrul neindepartat poate crea afectiuni mult mai mari dintilor, cum ar fi gingivita sau parodontoza si poate ascunde eventuale carii. Aceasta procedura este in general nedureroasa si nu afecteaza dintii, dar uneori cand tartrul este depozitat subgingival, ai putea avea nevoie de o anestezie locala, pentru confortul din timpul tratamentului. Fii fara grija, programeaza-te pentru detartraj in sector 6 la clinica DentaGo si specialistii stomatologi vor fi in masura sa gaseasca solutia optima pentru sanatatea si frumusetea zambetului tau!