fbpx

Este videochatul o oportunitate de job pe termen scurt?

videochat BeYou Studio

Ideea unui summer job a inceput sa prinda contur si la noi. Este vorba de timpul liber in perioada verii cand tot mai multi tineri cauta maniere avantajoase de a castiga bani, capatand si experienta in diverse domenii. Pentru fetele majore, ideea de a deveni model de videochat surade.  Dar cat este de rentabil sa faca asta pe termen scurt?

Cerinte minime de indeplinit

In orice caz, fie ca vorbim de intentii de a lucra pe termen lung sau scurt, in videochat exista o regula de baza si anume varsta candidatei sa fie de minim 18 ani. Aceasta ar trebui sa aiba de asemenea minime cunostinte de limba engleza si sa fie dornica sa invete, sa exploreze acest domeniu promitator, mizand pe atuurile sale, dar nu doar pe cele fizice.

Cu o astfel de oferta de job la BeYou Studio spre exemplu are sanse orice fata sa se angajeze. Se ofera training, astfel incat nu experienta conteaza, ci entuziasmul de a invata, de a o lua de la zero practic. Spre deosebire de alte studiouri, la BeYou ideea de training nu inseamna insa ca altcineva sa tasteze in locul modelului, acesta devenind un soi de marioneta. De fapt echipa de traineri ajuta implicit la dezvoltarea personala a fiecarei fete, aplicand tehnici care pentru jobul in sine de videochat sunt benefice.

Colaborare ce se poate intrerupe oricand

De-a lungul timpului multe s-au spus despre videochat, dar putini stiu cum functioneaza sistemul aici. In primul rand munca este una legala si intre cele doua parti, studio si model, exista un contract ce se respecta. Astfel, activitatea in domeniu este supusa rigorilor legii si in orice moment modelul isi doreste sa schimbe activitatea, o poate face. Nimic nu o conditioneaza sa ramana angajata.

Asadar, daca intentia este de a lucra pe timp de vara, o tanara poate opta pentru acest tip de job. Cat este de convenabil sa se opreasca dupa numai 3 luni, ramane de vazut. Asta pentru ca necesita timp in a cladi un brand, de a fideliza publicul, de a contura reputatia sa pe conturile de profil. Cand incepe sa castige tot mai bine, depasind etapa de incepatoare, sa se opreasca ar fi totusi un dezavantaj. Un alt factor ce pledeaza in favoarea continuarii sta si in programul flexibil, astfel incat un model sa poata jongla cu alte tipuri de responsabilitati pe care le are – alt job, mers la facultate, cursuri de orice fel, viata de familie etc.

Venituri consistente

Lucrand in videochat se pot obtine sume uriase, tinand cont de media salariilor pe piata  si totodata de cerintele pe care le au angajatorii de obicei. Chiar si incepatoare fiind, lucrand pe termen scurt, se pot obtine sume mari de bani. Acesta este de fapt motorul si  factorul care cantareste poate cel mai mult, astfel incat multe dintre fete se arata atrase de acest tip de job pe termen lung chiar.

Flexibilitatea cu care se lucreaza poate fi un factor cheie. Dar aceste aspecte se discuta la interviu. Cele interesate se pot documenta mai bine si din cadrul paginii oficiale, beyou-studio.ro.