fbpx

Este sezonul perfect pentru o vizita la cabinetele de alergologie

alergologie

Ce trebuie sa cunosti despre alergologie

Specialistii in alergii-imunologi (adesea numiti specialisti in alergologie) sunt instruiti pentru a diagnostica, trata, controla si preveni alergiile, astmul si bolile imune, inclusiv bolile imunodeficientei. De la comun la foarte rar, acoperind toate grupele de varsta (adulti si copii) si acoperind diferite sisteme de organe, dar aceasta este o boala cronica pe termen lung. Pe termen lung, persoanele cu alergii pot reduce durata simptomelor si chiar pot trata simptomele care cauzeaza alergii, ajutandu-va astfel sa gasiti un mediu confortabil si sigur, fara a provoca probleme persoanelor sanatoase.

Mai multe detalii

Bolile din spectrul de alerglogie sunt reprezentate de elemente precum inclusiv rinita alergica, conjunctivita alergica, rinoconjunctivita alergica, unele forme de rinosinuzita, astmul si alte boli respiratorii, alergiile alimentare, contactul alergic Antecedente medicale personale de dermatita sexuala si reactii adverse la medicamente cu imun reactii alergice. Aici ai mai multe detalii: https://clinicaromgermed.ro/servicii/alergologie/
alergologie
Componente (in functie de situatie). Urticaria spontana recurenta sau cronica, autoreactivitatea sau autoimunitatea pot beneficia, de asemenea, de evaluarea imunoalergica.

Pe langa masurile preventive, bolile alergice pot necesita si tratamente anti-alergice, antiinflamatoare sau imunomodulatoare, sistemice si / sau locale. Nu in ultimul rand, pacientii cu anumite boli alergice mediate de IgE (cum ar fi rinita, rinoconjunctivita alergica si astmul alergic) pot beneficia de imunoterapie pentru alergologie in anumite conditii, inclusiv forme moderne de administrare fara injectie.

Unde pot obtine o consultatie speciala pentru alergii?

In clinica Romgermed, daca aveti nevoie de un consult pentru alergologie, puteti intra si in departamentul de alergii. In departamentul de alergii, veti primi serviciile celor mai buni medici din domeniu, astfel incat, indiferent de situatia dvs., veti primi intotdeauna tratament intr-o maniera profesionala. Este important sa stiti ca doctorii Romgermed trebuie sa faca fata diferitelor situatii de-a lungul timpului pentru a sti cum sa se ocupe de cazul dumneavoastra. Nu va faceti griji, veti primi intotdeauna tratament profesional la Romgermed Clinic.