Este prezenta unui whiteboard de la DPAP importanta intr-un birou?

19 iunie 2019
Autor:
Suits Advertising

In ultimii ani prezenta unui whiteboard intr-un birou a devenit aproape indispensabila, iar daca nu exista inca, ar fi cazul sa existe.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca acest whiteboard este practic o tabla de scris. Aceasta ofera o serie de avantaje importante care ajuta in mod direct activitatea zilnica care se desfasoara in cadrul oricarui birou.
Mai jos puteti descoperi o lista a celor mai importante avantaje pe care prezenta unui whiteboard le ofera.

Pe un whiteboard se pot scrie si sterge elemente fara limite

In comparatie cu hartia sau cartonul care nu ofera acest avantaj important si anume scrierea si stergerea informatiilor. Astfel, pe un whiteboard se pot scrie o sumedenie de informatii care apoi pot fi extrem de usor sterse cu ajutorul unui simplu burete. Aceasta modalitate este extrem de eficienta, deoarece nu este nevoie de alte materiale suplimentare, nu trebuie sa se achizitioneze constant hartie sau alte materiale pentru scris. Cu ajutorul markerelor speciale, dar si a buretului toate aceste lucruri sunt mult mai simple si mai eficiente.

Markerele colorate fac intotdeauna diferenta pe un whiteboard

Avand in vedere faptul ca multe persoane retin mai usor lucrurile scrise cu diverse culori, in functie de importanta acestora, un whiteboard ofera si aceasta posibilitate. Pe aceasta tabla se pot utiliza markere speciale in diverse culori, aspect ce va avea o influenta pozitiva pentru modul in care persoanele in cauza vor perecepe informatia.
Au fost cateva studii de specialitate care au demonstrat faptul ca anumite informatii scrise cu diverse culori sunt mult mai usor retinute.

Vizibilitatea pentru un grup de mari dimensiuni

Chiar daca discutam despre informatii care sunt discutate de catre o persoana din conducere fata de toti angajatii sau de un proiect in echipa mai restransa, in cadrul caruia fiecare participant poate sa vina cu idei noi pe care sa le mentioneze in timpul unor discutii, cu ajutorului unui whiteboard totul este mai simplu si mai eficient. Datorita importantei ridicate pe care circuitul unei informatii o are in cadrul oricarei firme, fie ea de mici sau mari dimensiuni, este clar de ce acest obiect este foarte bine sa fie prezent in cadrul oricarui birou.

whiteboard

Evolutia de la tabla neagra pe care se scria cu creta alba, urmand plansele din cartor, in ultimii ani alegerea de whiteboard este moderna, eficienta si confortabila. Practic aceasta se potriveste de minune cu personalitatea oricarui birou, in care utilitatea trebuie sa fie pe primul loc.

Este clar ca prezenta unui whiteboard este extrem de importanta in cadrul oricarui birou, devenind o investie care aduce o serie de avatanje multiple pentru orice firma si isi justifica din toate punctele de vedere prezenta acolo.

Un whiteboard poate fi folosit si pana la 10 ani daca este intretinut corespunzator

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram