fbpx

Este posibil sa slabesti folosind un shake proteic?

pierdere in greutate

Odată cu lansarea recentă a shake-ului proteic Chocolate Slim pentru formarea corpului, m-am gândit că ar fi o idee bună să răspundem în detaliu la intrebarea “Este posibil sa slabesti folosind un shake proteic?”, deoarece proteina este un nutrient esențial pentru care corpul nostru trebuie să prospere.

Raspunsul pes curt este da, poti slabi folosind un shake proteic, precum Chocolate Slim

Proteina este necesară pentru echilibrarea hormonilor, care ajută la pierderea în greutate, susține digestia, detoxifierea și un sistem imunitar sănătos. Proteina este, de asemenea, elementul nutritiv cheie care vă ajută să obțineți pielea strălucitoare fără vârstă și mușchii tonifiați slabi.

UTILIZAREA PROTEINULUI PENTRU PERDEREA  GREUTATII

Proteinele pot lucra eficient pentru a încuraja pierderea semnificativă în greutate. Este recomandat să consumati  între 80 – 120 grame de proteine pe zi pentru a ajuta la sățietate și reparație. Cea mai bună metodă de a utiliza proteine pentru pierderea în greutate este să o utilizați ca înlocuitor de masa cu Chocolate SLim. Începeți ziua cu un smoothie de dimineață pentru micul dejun după antrenament.

 

Reteta Shake Proteic Chocola Slim

Amestecă Chocolate Slim cu fructe de pădure înghețate, salată de frunze cos, lapte de migdale și puțină gheață. O banană mică sau un 1/4 de avocado și o lingură de unt de migdale pot fi adăugate pentru un plus de cremozitate. Acest tip de smoothie vă va îmbunătăți metabolismul, va hrăni mușchii slabi și vă va menține energizat toată dimineața.

 

Ca gustare la jumătatea zilei, îmi place să combin o porție de proteine cu 1-1½ cani de apă de nucă de cocos sau apă într-o sticlă de blender. Acest lucru vă va ajuta să vă reduceți pofta de mâncare și vă va împiedica să ajungeți la borcanul cu fursecuri atunci când vă simțiți ca ceva dulce.

 

Proteinele trebuie amestecate într-un smoothie sau sunt cele mai bine luate singure cu apă?

 

Acest lucru depinde de dacă doriți să-l utilizați ca un înlocuitor sănătos al mesei sau doar o soluție rapidă de proteine.