Este mobila din lemn de cires buna pentru dormitor?

Dormitorul este sanctuarul suprem al unui cuplu de tineri sau de parinti. Fie ca tocmai ne-am mutat in propria casa, stam impreuna cu familia sau locuim cu alte persoane, dormitorul este spatiul nostru privat, care ne ofera sansa de a ne relaxa si de a ne odihni dupa o zi incarcata cu activitati mai mult sau mai putin extenuante. Dar cati dintre noi dam cu adevarat importanta alegerii unui mobilier potrivit pentru dormitor?

In aceste zile de vara, cand tuturor ne place sa ne limitam cheltuielile cat mai mult posibil, in scopul de a ne pastra banii pentru vacanta, cati dintre noi investesc intr-un mobilier de calitate? De ce sa nu investim intr-un mobilier care sa reziste ani de zile micilor accidente casnice si sa ramana un element de baza al dormitorului pentru urmatoarele decenii?

In acest an, expertii de la mobilakoncept iti recomanda sa renunti la vechiul mobilier si sa optezi pentru un mobilier clasic din lemn de cires, ideal pentru dormitor. Cumparand mobila la comanda, construita din lemn bogat de cires, in stil clasic, ce dateaza de sute de ani sau in stil modern contemporan, poti sa iti reinventezi dormitorul in cel mai placut si relaxant sanctuar.

Folosit in mod frecvent in palatele si casele din secolele trecute, mobilierul din lemn de cires a fost etichetat mult timp ca fiind unul dintre cele mai bune tipuri de mobilier de epoca, si este inca preferat, chiar si in ziua de azi, de cei care doresc sa aduca eleganta in casele lor.

Acum, desigur, in momentul in care vor citi “mobilier de epoca”, probabil ca multi se vor gandi sa evite aceasta optiune, din teama ca acesta ar costa prea mult pentru ei. Specialistii din industria de mobila, insa, iti ofera o gama variata de mobilier din lemn de cires facut la comanda, atat la preturi mai mari, cat si la preturi mici. In functie de bugetul de care dispui, vei gasi ceva pentru dormitorul tau, in mod cert.

Specialistii din ziua de azi care reproduc mobila de epoca iti ofera azi o gama variata de mobilier din cires de lemn, care include: rame de pat, noptiere, dulap cu sertare, mese de toaleta, scaune, dulapuri de diferite marimi si stiluri si chiar sertare pentru camasi.

De ce sa nu faci ceva diferit in 2016 si sa te abati de la alegerile populare, optand pentru ceva cu mai multa clasa, eleganta si longevitate? In stil clasic si atemporal, dormitorul cu mobilier din lemn ce cires iti va crea acea atmosfera linistitoare de care ai nevoie pentru odihna, dupa o zi plina.