fbpx

Este avantajos un transfer la aeroport sau dimpotriva este foarte costisitor?

Tinand cont de faptul ca scapam de girja condusului, a parcarilor din aeroport foarte scumpe, exista loc suficient pentru bagaje, iar pretul este unul modic, transferul la aeroport este cea mai la indemana solutie, cea mai sigura si cea mai confortabila. Global Auto Travel este o companie de transfer Constanta Otopeni ce asigura transport catre aeroport cu microbuze sau limuzine, privat sau in comun, in conditii de maxima siguranta, confort si fara costuri ridicate. Cu doar 100 lei de persoana iti oferim transport Constanta Otpeni si retur, de retinut este ca necesita o programare in prealabil.

De ce toti clientii recomanda Global Auto Travel? Serviciile de transfer Constanta Otopeni puse la dispozitie de Global Auto Travel reprezinta cea mai comoda solutie de a ajunge la aeroport intr-un timp scurt si in perfecta siguranta. Preluam toti clientii nostri fix din fata locintei lor si ii lasam la terminalul plecari si ii indrumam daca este nevoie. Rezerva o masina disponibila in flota noastra sau un loc intr-unul din microbuzele noastre si noi venim fix in fata casei tale si te preluam, iar pana la aeroport it oferim siguranta, confort si relaxare.

Programeaza-te din timp si noi suntem la tine acasa, la ora stabilita si te putem prelua de la aeroport, cu o programare.