fbpx

Essenzaderm propune un ulei reparator pentru combaterea efectelor acneei

Specialiștii Essenzaderm au dezvoltat o soluție care s-a demonstrat eficientă în combaterea efectelor acneei. Soluția este recomandată tuturor peroanelor care suferă de diverse forme de acnee, fiind dezvoltată pentru oricine are nevoie de ajutor în rutina zilnică de ”reparare” a tenului.

Dezvoltarea uleiului reparator s-a bazat pe o formulă care îmbină beneficiile unor elemente naturale cu proprietăți farmacologice, astfel încât rezultatul final să fie un tratament cu efecte concrete, nu doar un produs cosmetic.

Elementele formulei au fost alese astfel încât beneficiile individuale să se completeze și să ofere o acțiune completă și complexă în redarea sănătății tenului. Aceste elemente sunt:

  • Ulei de chimen. Are efect antifungic, antibacterian și antiinflamator. În același timp, studiile arata rezultate clare împotriva acneei, dar și în prevenirea apariției cicatricilor post-acneice. Consolidează bariera de protecție a pielii și favorizează vindecarea.
  • Ulei de cânepă lipozomal. Este recomandat în tratarea diverselor afecțiuni inflamatorii la nivelul pielii, intern. În același timp, oferă o protecție celulară pe termen lung și menține hidratarea celulară, fără a încărca tenul.
  • Acid salicilic. Are un efect antiinflamator, antioxidant, keratolitic, reduce dimensiunea porilor și favorizează îmbunătățirea texturii pielii. O acțiune foarte importantă este cea de inhibare a bacteriei P. Acnes care stă la originea dezvoltării acneei.
  • Ulei de dafin. Este un ingredient purifiant, recomandat pentru cei cu pielea grasă, cu predispoziție la acnee. Are rol de regenerarea țesuturilor la nivelul pielii, ceea ce îi atribuie și un important rol de prevenire a cicatricilor post-acneice.

Din perspectiva utilizării, soluția a fost creată astfel încât să simplifice tratamentul pentru repararea tenului și combaterea efectelor acneei. Astfel, este recomandată curățarea prealabilă a tenului astfel încât acțiunea uleiului să nu fie viciată de o serie de alte elemente care s-ar putea regăsi pe față. Soluția a fost concepută pentru o utilizare bazată programată pe cure. Pentru a obține eficiența maximală a beneficiilor propuse de soluție este recomandată o pauză după 3-4 săptămâni de aplicare zilnică.

Contrar percepției publice, și anume că nu este bine să aplici ulei pe tenul acneic, acest produs vine să dovedească efectele benefice ale unor uleiuri perfect adaptate acestui tip de ten. Toate ingredientele folosite au penetrabilitate bună la nivelul pielii, deci nu lasă peliculă grasă la suprafață. În plus, acesta este o formulă concentrată în principii active, greu de incorporat de altfel într-un singur produs de tip cremă sau ser.

Este suficientă aplicarea cantității corespunzătoare unei singure pompițe, pentru a asigura necesarul de produs pentru întreaga față. Acest produs se aplică cu preponderență seara. După aplicarea celorlalte produse de îngrijire a tenului. Compleatează foarte bine rutina de îngrijire a unui ten acneic deshidratat, afectat de diverse tratamente antiacneice. De asemenea, se poate folosi și punctual, doar la nivelul leziunilor acneice.

Utilizat pe termen lung, Uleiul regenerant pentru ten acneic Essenzaderm va contribui decisiv la sănătatea tenului, respectiv la un aspect uniform al pielii, la diminuarea leziunilor acneice și la o hidratare optimă.

Essenzaderm este un brand tânăr de produse și soluții destinate sănătății tenului. Produsele și soluțiile dezvoltate de brand au la bază responsabilitatea față de consumator, respectul față de problemele pe care le are și angajamentul de a face tot posibilul spre a le ameliora, reușind astfel o îmbunătățirea a calității vieții. De asemenea, produsele și soluțiile Essenzaderm sunt dezvoltate cu respect față de mediul înconjurător.