fbpx

Espediss Com te trage pe sfoara

Avand 20 de ani de experienta pe piata de profil, firma Espediss Com s-a impus ca lider in domeniul atat prin seriozitatea si profesionalismul manifestate in relatiile cu clientii, cat si prin calitatea superioara a produselor oferite.

In oferta Espediss Com vei gasi produsele ideale pe care sa le folosesti in diverse activitati din domeniul transporturilor, logisticii, a industriei ori bricolajului, asigurarea marfurilor paletizate nemaifiind o problema.

Dispunand de personal bine pregatit, responsabil si atent la detalii, mereu la dispozitia clientilor cu solutii si sfaturi in materia impachetarilor si procesarilor de ambalaje, Espediss Com Lugoj este numarul 1 pe piata distributiei sforilor naturale si sintetice, a snururilor si a fibrelor sintetice.

Sfoara pentru logistica si transport pe care ti-o ofera Espediss Com se foloseste in special la asigurarea marfurilor paletizate, fie in industria producatoare de bauturi fie in cea a europaletilor. Realizata prin procedee speciale, sfoara comercializata de companie este rezistenta, durabila, usor de folosit.

De calitate este si snurul industrial pentru asigurarea paletilor, aflat de asemenea in oferta Espediss Com, produsul fiind folosit in special pentru asigurarea marfii paletizare la europaleti. Snurul are o elasticitate de 38 %, este realizat sub forma unor impletituri tetra si se recomanda pentru asigurarea paletilor, europaletilor ori in industria berariilor.

Oferta companiei Espediss Com din Lugoj este variata, pe gusturile tuturor partenerilor de afaceri. Din fibre naturale ori sintetice, produsele sunt garantate, ele conferindu-va siguranta in utilizare. Cele mai cautate sunt sforile naturale, sfoara Sisal fiind cea mai bine vanduta in ultima perioada.

Sfoara polypropylena, realizata din fibre sintetice, este folosita in special la scripeti, la ridicat, transportat si legat. Firele din polypropylena sunt fibre sintetice folosite in special la legarea capetilor mezelurilor, atarnarea spre uscare, ambalaj.

Divers colorate, cu diametrul de 1,5 mm, avand 700m/kg si in variantele 2kg/rola sau 1400m/rola, firele sunt ambalate cate 6 bucati/carton.

Tot sintetica este si sfoara pentru balotat, folosita in special pentru masinile de balotat, pe formatul firului rasucit. Se utilizeaza in special la legarea mezelurilor, la tapitarea canapelelor, ori a canalului decorativ de imbinare.

In oferta companiei Espediss Com mai gasiti si numeroase produse dedicate special bricolajului, gradinaritului ori diverselor hobby.
Pentru cei interesati, oferta este diversa:
• Fire sintetice de polypropylena, ce se utilizeaza cu precadere in gospodarie, gradinarit, dar are si intrebuintare universala
• Ghemuletele de polypropylena, foarte cautate pentru gradinarit sau gospodarie
• Sfoara polypropylena din fire sintetice, divers colorata si ambalata in mai multe variante
Alege doar produsele de calitate, ce iti garanteaza siguranta, in orice imprejurare!
Alege din gama variata a companiei Espediss Com din Lugoj si vei sesiza imediat diferentele!

De ce sa alegi la intamplare, cand poti alege de la cei mai buni?

Calitatea si dezvoltarea afacerii tale depinde in mare masura si de produsele folosite, motiv pentru care colaborarea cu un profesionist in domeniu este cea mai buna optiune, la indemana ta.

Compania Espediss Com – specialistul de care ai mereu nevoie !