fbpx

Esenta din tine

Fiecare sticluta de parfum ascunde o esenta care se regaseste in atitudinea fiecarei femei. Fiecare femeie are parfumul ei, iar fiecare rochie aleasa reflecta aceasta imbietoare prezenta. Industria parfumurilor este in continua crestere. Companiile se zbat sa creeze noi arome, modele noi si senzatii delicioase in fiecare clipa. Cu toate acestea, parfumuri create acum cateva decenii, cum ar fi Chanel No.5, se poarta in defavoarea parfumurilor aparute noi pe piata.

Rochii elegante si croieli sofisticate se impletesc de minune cu ardoarea acestui parfum. Esente inefabile se joaca miraculos in aceste sticlute. Aparitia unei femei va fi intregita de prezenta parfumului care-i corespunde. Voalul de fluturi inmuiati in esenta care o imbraca va deborda in adierea vantului racoros inainte de aparitia ei, iar fluturii vor ramane un timp sa danseze bezmetic in jurul celorlalti dupa disparitia ei. Minunatele
Rochii lungi de seara se vor pierde intr-un nor turcoaz, iar fluturii vor ramane sa danseze pana la rasaritul soarelui din apa. Aceia se vor uita in continuare dupa prezenta misterioasa si vor simti acel iz ratacit in aerul racoros. Esenta va ramane in tine.