fbpx

Epilare definitiva cu cele mai noi tehnologii laser

Te-ai saturat de parul nedorit? Vrei sa scapi definitiv de stresul epilarii zilnice? Alege procedura de epilare definitiva cu laser si indeparteaza pilozitatea in exces chiar de la prima sedinta. In plus, pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu reducere pentru cele mai eficiente si noi tehnologii de epilare definitiva!

Iti doresti sa scapi rapid si pe termn lung de parul nedorit?

Procedura de epilare definitiva cu laser este solutia utila in acest sens. Acest tip de epilare se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor si este o procedura cu rezultate de ultima generatie. Este posibila pentru toate tipurile de par si pe toate tipurile de piele!

In plus, sedintele de epilare definitiva cu laser disponibile online pe www.IzzyReduceri.ro se pot efectua si vara.

Nu stii ce epilare definitiva cu laser sa alegi pentru cele mai bune rezultate? Iti recomandam aparatele medicale testate si aprobate in Europa. Tratamentul cu Laser Diode – Elysion de laCocoon Medical este extrem de sigur pentru organism iar rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta.

La acest aparat este posibil reglarea in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea, desimea acestora cat si adancimea la care se afla foliculii de par. NU este dureroasa, deoarece aparatul foloseste un sistem de racire denumit Crystal freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical.

Epilare definitiva pret?

Gasesti pe www.IzzyReduceri.ro voucher pentru epilare cu acest tip de aparat de la Perfect Contur si beneficiezi de 68% reducere.

Nu mai sta pe ganduri! Alege sa te tratezi cu tehnologie medicala testata si certificata medical, produsa de Cocoon Medical – producator spaniol cu distributie internationala. 

Ce este epilarea definitiva laser?

Epilare definitiva cu laser este procedeul de indepartare a firelor de par folosind tehnologia laser. Este folosita o unda laser a carei energie luminoasa este absorbita de melanina si transformata in caldura. Temperatura ridicata distruge foliculul de par fara sa afecteze pielea sau alt tesut invecinat.

Cate sedinte sunt necesare?

Din cauza faptului ca nu toti foliculii de par sunt in stare activa simultan sunt necesare mai multe sedinte pentru eliminarea completa a firelor de par. Numarul de sedinte este influentat de tipul pielii si tipul de par al fiecaruia. Cocoon Medical, compania producatoare a Elysion PRO apreciaza ca un numar de 6-8 sedinte ar duce la eliminarea definitiva a firelor de par.

Sedintele se efectueaza o data la 6-8 saptamani!

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu laser?

Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitatea, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.

Tratamentul trebuie intrerupt vara? Persoanele care frecventeaza solarul pot efectua procedura?

Nu exista nicio restrictie de efectuare a procedurii de catre persoanele bronzate deoarece sistemul de laser TOP Diode seteaza computerizat raza in functie de tenul pacientului.

De aceea, tratamentul nu trebuie intrerupt pe perioada verii. Se recomanda evitarea solarului sau expunerii la soare timp de o saptamana inainte si dupa sedinta de epilare.

Exista efecte secundare utilizarii Elysion PRO?

Efectele secundare ale epilarii laser cu Elysion PRO sunt inexistente sau minime. In general nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu tatuaje, persoanelor cu infectii sau iritatii ale pielii, persoanelor cu probleme oncologice sau aflate sub tratament medicamentos.

Te-am convins? Vrei sa scapi de grija parului nedorit, de aspectul inestetic si de firele crescute sub piele? Atunci alege una dintre ofertele noastre si cumpara voucherul disponibil pe www.IzzyReduceri.ro!