Energizati va organismul cu laptisorul de matca pur de la Apiland

5 februarie 2013
Autor:
dowmedia08

In aceasta perioada a anului, cand schimbarile de temperatura, combinate cu stresul si oboseala, ne fac mai vulnerabili la raceli si viroze, avem nevoie de un ajutor de nadejde. Laptisorul de matca pur, considerat un aliment "viu", ne da energia necesara pentru a ne putea bucura din plin de mult asteptatele zile de primavara. Acum, compania Apiland, producatorul apicolelor de exceptie din Transilvania, va propune o promotie de nerefuzat! Pana pe 31 mai 2013, in magazinul online Apiland, la cumpararea unui borcan de laptisor de matca pur de 100 grame primiti gratuit unul de 25 grame. In plus, transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.

Laptisorul de matca este imunizant si tonifiant general, creste rezistenta la efort fizic si psihic, ajuta la reducerea colesterolului din sange si intarzie procesul de imbatranire. Poate fi administrat preventiv si ca adjuvant in cazuri de raceala si gripa. Datorita continutului ridicat de vitamine si aminoacizi, laptisorul de matca reda organismului vitalitatea si energia. Persoanelor cu factor ridicat de risc (cu imunitate scazuta, obosite fizic si psihic) le este recomandat sa urmeze cure preventive cu laptisor de matca pur la fiecare schimbare de anotimp. In general, se recomanda cate 1 gram de laptisor de matca pe zi, timp de 3 saptamani.
Adevarat cocktail de vitamine, laptisorul de matca pur contine complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B6, B8, B9, B12), dar si acidul pantotenic, adica vitamina B5, supranumita "vitamina antistres". In plus, laptisorul de matca pur este o sursa bogata de aminoacizi, saruri minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu, cupru etc.), oligoelemente (seleniu, zinc, mangan etc.), glucide (fructoza, glucoza, maltoza) si lipide sub forma de acizi grasi (acid stearic, palmitic etc.) si actioneaza impotriva stresului. Laptisorul de matca mai contine si o sursa importanta de acid 10HDA, substanta activa cu efecte antibacteriene, antifungice si antivirale.
Proprietatile de exceptie ale acestui produs apicol unic sunt cel mai bine puse in valoare in laptisorul de matca pur, cum este cel pe care vi-l propune Apiland.

Laptisorul de matca pur Apiland se gaseste in magazinele cu produse naturiste si in magazinul online Apiland.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram