fbpx

Enduro Cross sau moto stradal? moto-gear te salvează orice ar fi!

piese moto

Fie că deții o motocicletă stradala, clasică, sau una Enduro Cross, te asigurăm că la noi vei găsi mereu orice ai nevoie. Am învățat de-a lungul timpului să ne mulăm după cerințele și nevoile clienților, astfel încât să aibă o experiență pozitivă de fiecare dată când apelează la serviciile noastre. Astfel ne-am îmbogățit gama de piese moto pe zi ce trece, pentru ca oricine să găsească ceea ce are nevoie. De asemenea, la noi poți să îți găsești si un echipament moto potrivit care să te protejeze corespunzător.

Câteva informații despre Enduro Cross

Enduro Cross, cunoscut și ca și Enduro X sau Super Enduro este un sport care a fost introdus pentru prima dată abia în anul 2000 în Barcelone. De atunci a devenit un sport foarte cunoscut. Deși este destul de greu de practicat, deoarece îmbină îndemânarea cu viteza, există foarte multe persoane care s-au încumetat să încerce acest sport.

Acest sport se practică în spații închise și special amenajate. Spațiul amenajat conține mult noroi, care este alunecuos, și multe obstacole din bucăți mari de lemn, cauciucuri de tractoare și multe altele. Toate aceste obstacole au rolul de a pune în dificultate conducătorul. Așadar, pe lângă încemânare și atenție, conducătorul va avea nevoie de o motocicletă foarte bine echipată.

O astfel de motocicletă trebuie să fie rezistentă la șocuri, căzături și alunecări. De asemenea, trebuie să aiba un motor puternic și rezistent și niște anvelope care să asigure o aderență și o stabilitate cât mai mare. Având în vedere dificultatea traseelor, orice mică îmbunătățire a motocicletei poate să facă o diferență enormă.

Gama noastră de produse dedicată motocicletelor Enduro Cross

Acum că am vorbit despre ceea ce înseamnă motocicletele Enduro Cross și ceea ce implică practicarea acestui sport, dorim să îți prezentăm produsele pe care le deținem. Este important să conștienizezi faptul că calitatea produselor este un aspect extraordinar de important. Acestea pot face chiar și cea mai mică diferență, care să conteze la rezultatul final al cursei.

Așadar, gama noastră de Enduro Cross conține:

ANVELOPE ȘI CAMERE ELECTRICE ROȚI
Anvelope MX față Baterii Rulmenți roată
Anvelope MX spate Încărcare Blocator anvelopă
Camere de aer Electromotor Cerc roată
Anvelope spate dual sport Bujii Spițe
  Aprindere Roți complete față spate

 

 

CARBURAȚIE MOTOR TRANSMISIE
Filtre de aer Kit motor Pinion față oțel
Lamele muzicuțe Kit pistoane Pinion spate oțel
Kit reparație carburator Supape Pinion aluminiu
Sisteme tunning Ambreiaj Lanț oring
Componente carburatoare Kit garnituri Lanț fără oring

 

Componente și accesorii pentru moto stradal

Majoritatea conducătorilor moto dețin motociclete de tip stradal, adică motocicletele pe care le întâlnești adeseori în orașe. Componentele și accesoriile deciate acestora sunt foarte căutate, deoarece sunt cele mai comune tipuri de motociclete. Dacă deții și tu o astfel de motocicletă, atunci cu siguranță poți găsi orice piesă moto pe site-ul nostru.

Recomandarea noastră este ca lumea să opteze mereu pentru achiziționarea pieselor în prealanbil, înainte de a merge la service sau mecanic. Achiziționarea pieselor de la noi îți asigură costuri minime. Câteva din categoriile noastre de produse dedicate gamei de moto stradal sunt:

 • anvelope simple față și spate
 • anvelope dual sport față și spate
 • camere de aer
 • rucsacuri
 • genți laterale, de rezervor sau de scule
 • manșoane
 • oglinzi
 • ghidoane
 • sisteme de evacuare
 • tobe finale, piese de schimb tobe sau accesorii pentru tobe
 • faruri proiectoare, becuri, semnale
 • baterii
 • încărcare
 • bobină
 • electromotor.

Pentru a descoperi în amănunt aceste categorii de produse, diverse specificații și prețuri, te invităm să ne vizitezi site-ul și să găsești ceea ce ai nevoie.

Alege să ai o echipă de profesioniști alături de tine

Profesionalismul companiei la care apelezi este mereu un aspect esențial. Doar în acest fel știi că poți avea încredere cu adevărat în serviciile prestate de companie. Dacă alegi să colaborezi alături de compania noastră, trebuie să știi faptul că echipa noastră îți va sta alături pentru informații suplimentare, sfaturi și orice altceva ai avea nevoie. Așadar, te așteptăm să ne contactezi șiu să devii și tu unul din clienții noștri fericiți. Alege o echipă de profesioniști, alege moto gear!