Emboss adauga o noua dimensiune graficii

Embolux ofera de mai bine de 10 ani cele mai bune servicii de emboss, print in relief, letterpress, digital, folio, dar si de gravura. Pe langa aceste servicii principale, va mai oferim si o serie de servicii auxiliare cum ar fi productia de insigne si stantare.

O noua dimensiune pentru cartile de vizita prin emboss

In cadrul acestui articol, vom detalia cateva aspecte ce tin de efectul de emboss. Vom vedea cum o simpla carte de vizita poate fi transformata, dar si cum acest procedeu poate veni in ajutorul persoanelor ce au probleme cu vederea. In primul rand, efectul de emboss este practic scoaterea in relief a unor elemente grafice. Acest lucru este realizat cu ajutorul unor matrite ce sunt oarecum similare cu cele folosite pentru baterea monedelor, dar sunt in numar de doua astfel de matrite, una este pozitivul, iar alta este negativul. Astfel hartia, cartonul si nu numai pot fi personalizate prin procesul de emboss intr-o maniera usoara. Cum in acest domeniu fiecare detaliu conteaza, aparatura si echipamentele noastre sunt de o performanta ridicata. Practici sistemele noastre de gravura si realizare matrite pot reproduce detalii mai mici decat o zecime de milimetru.

Astfel, atunci cand vine vorba de carti de vizita, efectul de emboss adauga o noua dimensiune, la propriu, oferind astfel elementul surpriza, care poate de foarte multe ori sa atraga atentia celui ce are respectiva carte de vizita in mana. Prin embosarea anumitor detalii ale graficii, nu numai ca se pun in evidenta, ci este si un element prin care cel care primeste o astfel de carte de vizita este indemnat sa o priveasca.

Rolul practic al efectului de emboss

De asemenea, elementele grafice cu emboss mai au si un alt rol, mai ales pentru persoanele cu deficiente de vedere. Un element prezent la foarte multe cutii de medicamente este trecerea in alfabetul Braile embosat a denumirii medicamentului. Astfel, persoanele ce au probleme grave cu vederea pot identifica usor numele medicamentului si alte informatii importante.

Efectul de emboss poate fi dolosit in foarte multe aplicatii, incepand cu copertile cartilor si a revistelor, pana la ambalaje si cutii, dar si pentru a oferi o eleganta unica scrisorilor oficiale sau a invitatiilor. Embo Lux vine cu o vasta experienta acumulata in acest domeniu in cursul celor mai bine de 10 ani pe care ii avem. Va asteptam cu cele mai calitative servicii, iar echipa noastra este pregatita pentru a prelua proiectul si a-l transforma intr-un produs excelent, calitativ, elegant si frumos.