fbpx

eMag a intrat pe piata retailului de carti

Emag.ro este cel mai important jucator pe piata din online-ul romanesc la momentul actual, iar acum a intrat in pe piata retailului de carti vandute prin platforma online a magazinului online.

Magazinul virtual eMag a intrat pe piata din online din anul 2001, cand activitatea sa principala era comercializarea articolelor de birotica si sisteme de calcul. Din anul 2009 actiunile magazinului eMag au fost cumparate de catre Asesoft care au transformat activitatea principala in cea care o stim si astazi, retail-ul de componente si echipamente IT.

In anul 2008 eMag detinea 70% din comertul online din Romania si aproximativ 1 milion de vizite lunar, astfel a devenit cel mai mare jucator pe piata din online-ul romanesc.

Din anul 2011 eMag a intrat intr-un nou segment de piata care nu era caracteristic acestui magazin pana in acel moment, si anume vanzarea de carti. Ca si in restul domeniilor in care a patruns magazinul, si in domeniul cartilor eMag a avut si are un succes foarte mare.

Pe langa produsele sale principale, insemnand echipamentele si componentele IT, eMag va pune la dispozitie sectiunea de carti online, muzica si filme, asigurari si roviniete online, produse de gradinarit, jucarii pentru copii, dar si bilete de avion si pachete turistice.

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 90 lei eMag ofera transport gratuit in toata tara, iar pentru cele care nu depasesc acest prag se percepe o taxa fixa de 11,99 lei cu TVA inclus. Emag va ureaza spor la cumparaturi pentru ca “Online va fi mereu simplu.”.