Elvetia, o vacanta care merge ceas

O tara unica ce va ofera ocazia unei intalniri cu un model de civilizatie de care este greu sa nu ramaneti impresionati. O vacanta aici va fi cu siguranta o amintire de neuitat. Cu 1.000 euro ai parte de un super sejur de o saptamana.

O tara pasnica, in care n-au mai fost razboaie de 500 de ani si ecologia este politica de stat, Elvetia este cunoscuta ca una dintre cele mai bogate si mai sigure state ale Europei. O vacanta in aceasta tara va fi cu siguranta o amintire de neuitat.

Insula plantata in inima Europei, Elvetia ofera o varietate peisagistica spectaculoasa, o ciocolata formidabila si o populatie diferita din punct de vedere caracterial. O parte dintre elvetieni sunt incontestabil de origine latina iar asta simti dintr-o privire, de la primul cuvant rostit. De cealalta parte a fluviului Sarine, incepe „regatul” germanic. In est, sunt elvetienii retoromani iar in sudul Alpilor, cei care sunt „italieni”. Asadar, trei zone geografice (Jura, Platoul si ALpii), patru limbi nationale: germana, franceza, italiana si retoromana, 26 de cantoane, care fiecare in sine este un mic stat, fiecare cu particularitatile si cutumele sale, toate acestea formeaza Confederatia elvetiana.

Continuare pe: baniinostri.ro