fbpx

Elevii ieseni isi demonstreaza talentele pe 7 octombrie in evenimentul de final al caravanei ”Profi te premiaza ”

In cadrul editiei 2011 a competitiei Profi, scolile iesene care au fost cele mai votate de consumatorii din judet şi astfel declarate invingatoare au fost: Glodeni Gandului – banesti, Scoala „Alecu Russo” Iasi, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 „Iordache Cantacuzino” Pascani, Liceul Economic „Nicolae Iorga” Pascani, Petru Rares 93 Harlau, Liceul Teoretic „Stefan cel Mare” Harlau.

“Caravana “Profi te premiaza!” ajunge in aceasta duminica la Iasi, pentru ultimul eveniment al acestei editii, dupa alte 4 intalniri de succes cu publicul din tara. Invitam elevii ieseni sa vina in numar cat mai mare pentru a arata de ce merita scoala lor sa primeasca mai multe voturi in competitia din 2012. Sustinatorii lor vor putea vedea si aprecia momentele pregatite de fiecare scoala si vor avea motive in plus ca sa-i voteze in perioada urmatoare”, a declarat Pawel Musial, Directorul General al companiei PROFI Rom Food.

Evenimentul va avea loc pe o scena mobila speciala, amplasata in parcarea Iulius Mall din Iasi, duminica 7 octombrie incepand cu orele 11:00. Elevii ieseni au pregatit momente speciale (muzicale, de dans, interpretare si multe altele) care sa le atraga voturile publicului prezent, care va putea astfel sa isi aleaga scolile pe care sa le sustina mai departe in competitie.

Evenimentul din aceasta saptamana de la Iasi face parte dintr-o serie de 5, caravana “Profi te premiaza!” pornind de la Bucuresti, trecand prin Constanta, Cluj-Napoca si Timisoara, si incheindu-se la Iasi.

Scolile care participa la campania “Profi te premiaza!” in alte localitati decat cele 5 prin care trece caravana sunt invitate sa incarce mesajele de sustinere sub forma unui material video (un act artistic, o prezentare a scolii sau un simplu indemn la vot) pe www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php.

Toate scolile din Romania care doresc sa participe la caravana “Profi te premiaza!” pot afla mai multe detalii despre inscriere si programul evenimentului accesand sectiunea dedicata a website-ului www.profitepremiaza.ro/promoveaza_scoala_preferata.php sau sunand la infoline-ul de campanie 0722. 384. 214.

Campania de responsabilitate sociala “Profi te premiaza!”, editia 2012, este desfasurata in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si propune institutiilor scolare din Romania o competitie pentru castigarea a 2016 netbook-uri si 126 videoproiectoare.
Sustinatorii pot vota in localitatile unde se afla cele 126 magazine PROFI participante la competitie, in baza bonului de casa. Pentru fiecare dintre aceste locatii exista cate un premiu I, constand in 16 netbook-uri si un modem WiFi si un premiu II, constand intr-un videoproiector, premii care vor reveni scolilor cu predare la clasele I-VIII.

Campania “Profi te premiaza!” este sustinuta de Pepsi, Caroli, Gradina Bunicii, Lowi, Henkel, P&G, Primola, Magura, Kandia, Kremita, Autentic Rom, 7Days, Star, Lays, Giusto, Borsec, Baneasa, FrieslandCampina, Banat Bun, Cris-Tim, Colgate, Coseli, Olympic, Perfetti, Doncafe, Agrirom, Elgeka Ferfelis, Scandia Food, Unilver, CIA Aboliv, Aqua Carpatica, Defne Merve, Intel, Vodafone.

Parteneri media: Libertatea, Libertatea pentru Femei, Libertatea de Duminica, Bravo Girl, Avantaje.