fbpx

Electric Concept – Site-ul care te lumineaza. Gasesti orice tip de bec cu led economic.

electric-concept becuri led

Light emitting diode sau tehnologia LED este o nouă senzație în zona  de iluminat comercial și rezidențial. Fiecare zonă întunecată care trebuie să fie luminată și fiecare obiect care are nevoie de indicații devine acum plin de viață prin tehnologia becurilor LED. Motivul este simplu, lumea se străduiește să economisească energie, folosind aceste becuri led economice.

Mai jos vom prezenta cateva avantaje dominante ale becurilor LED asupra iluminatului convențional

  • Eficienta energetica

Becurile cu led convertesc 80% din energia dvs. electrică în energie luminoasă. Deci, într-adevăr justifică pretul . Veti observa ca in intr-un timp relativ scurt se vor reduce cheltuielile dvs. pentru factura de energie electrică și, totodata, economisiti si energia produsa. De exemplu, înlocuirea sistemului de iluminat vechi cu becuri LED economice intr-o cladire de birouri a ajutat la economisirea anuală a costurilor de energie cu pana la 60%.

becuri led

  • Versatile și compacte

Becurile LED sunt adaptabile la orice tip de corp de iluminat datorită disponibilității lor în culori diferite și dimensiuni reduse. Becurile cu LED emit lumină în culoarea intenționată și funcționează fără probleme în cele mai dificile conditii. Un singur bec LED este suficient pentru indicarea luminii, iar impreunate sunt  capabile să lumineze un întreg stadion de fotbal.

  • Răcoroase și controlabile

Becurile cu LED-uri sunt mult mai reci și mai luminoase în comparație cu sursele convenționale de lumină. Ele pot fi de asemenea diminuate foarte ușor în funcție de intensitatea necesară.

  • Durată lungă de viață

Le spunem becuri led economice pentru ca acestea sunt recunoscute atunci cand vine vorba de durata de viață îndelungată. Acest lucru reduce costurile în ceea ce privește întreținerea și reduce durerea de cap pentru înlocuirea periodică a becurilor conventionale.

  • Concentrat și rezistent la șoc

Cu becurile LED nu trebuie să depindeți de forma reflectorului pentru a obține lumină focalizată. Ele sunt deja construite  pentru a emite lumină concentrată. Aceasta este o caracteristică utilă pentru iluminarea unui  magazin de bijuterii, de exemplu. Și, fiind un dispozitiv solid, ele sunt greu de deteriorat cu șocuri.

Dispozitivele cu bec LED creează în mod activ un mediu încântător și colorat în toate sectoarele industriale, comerciale, rezidențiale, de securitate, publice, spitale, automobile și electronice.

Indiferent dacă vă gândiți să instalați un nou sistem de iluminat în casă sau să îl modernizați, în căutarea de a străluci vitrinele dvs. preferate sau de a împodobi piscina din curtea din spate cu lumină dramatică, Electric-Concept.ro este întotdeauna dispus sa va ofere orice fel de bec cu LED economic.