eGood – Electrocasnice la indemana ta

17 aprilie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Magazinul online eGood este proprietate a firmei BCC Good Distribution si este specializat pe comertul online, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona o gama variata de produse si accesorii electrocasnice. In gama de produse se numara atat electrocasnicele mici, cat si cele mari, cum ar fi expresoare, automate de cafea, mese de calcat, aspiratoare, frigidere, masini de spalat, aragazuri si altele. De asemenea, in cadrul magazinului poti gasi si o varietate de produse destinate ingrijirii personale, sisteme de comunicatii si alarma, computere, laptopuri si tablete, televizoare si accesorii pentru acestea. Intreaga gama de produse furnizate de eGood este de cea mai buna calitate, produsele fiind originale. Pentru fiecare produs achizitionat vei primi garantie asigurata de producatori. Societatea actualizeaza in permanenta preturile si stocurile, oferind asadar garantia ca produsele prezentate in site sunt disponibile la pretul publicat. Gratie acestui magazin online, poti comanda produsul dorit printr-un singur click din confortul casei tale si va ajunge la tine acasa in cel mai scurt timp.

Avantajele magazinului online eGood!

Vei gasi in cadrul magazinului online peste 5000 de produse. Aceste produse sunt de top si apartin unor producatori de renume, precum Whirlpool, AEG, Siemens, Bosh, Gorenje, Arctic, Tefal, Moulinex, Philips, Samsung, Panasonic, Electrolux, Zanussi, Beko etc. Platforma magazinului online eGood este optimizata pentru toate dispozitivele: desktop, tableta si mobil astfel ca este usor de accesat chiar si de pe telefonul mobil. Platforma eGood este optimizata pentru mobil, avand la baza conceptul de Mobile First. Un site bun pentru dispozitivele mobile este diferit de cel afisat pe monitorul calculatorului. Astfel trebuie sa se tina seama de marimea ecranului, timpul de incarcare al paginii si interfata pe care o vede utilizatorul. Platforma eGood poate fi cu usurinta gestionata de pe dispozitive mobile si tablete. In plus, eGood vine in sprijinul clientilor cu informatii actuale: caracteristici tehnice si fotografii in detaliu pentru produse, posibilitatea de a face filtru dupa pret sau dupa caracteristici, cat si capacitatea de compara pana la 5 produse din aceeasi categorie.

Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp, prin serviciile de curierat pana la domiciliul clientului. In Bucuresti, livrarea produselor se face de catre personalul propriu. La solicitarea clientilor, livrarea se poate face pana in apartament fara niciun cost suplimentar. Plata produselor comandate se realizeaza dupa receptia lor de catre client pentru a putea verifica conditia acestora. Daca produsele nu sunt conforme cu cele solicitate, acestea pot fi refuzate. Chiar si in cazul in care plata s-a realizat online, suma achitata va fi restituita pe loc in cont. Clientii care nu sunt multumiti de produsele cumparate au dreptul de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Compania BCC Good Distribution, in calitate de administrator al siteului www.eGood.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii unor cumparaturi on-line, fiind inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. Pentru mai multe informatii si pentru comenzi acceseaza pagina de internet a magazinului online eGood sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei.

Datele de contact ale firmei eGood

Adresa firmei: B-dul Eroilor, Nr.4, Voluntari

Telefon: 031 432 76 68

Email: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram