Eficienta pentru viata noastra Inovatoare pentru planeta

Cine?
B-Team Energy and Environment, unul din importantii furnizori de echipamente de cogenerare pe gaze naturale, pe biogaz, pe turbine cu abur si centrale pe biomasa.
Va invita
Unde? La cea de-a doua editie a Targului International de Energie Regenerabila, Energie Conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale EEE din incinta Romexpo, standul 02.
Cand? In perioada 17-20 octombrie 2012.
Motivul? Pentru a propune solutii inteligente de cogenerare de inalta eficienta pentru siguranta investitiei dvs., dar si inovatoare pentru planeta.
Veti descoperi:
o Tehnologii sigure de cogenerare, cu cea mai mare eficienta electrica de pe piata – cum aducem instalatii optimizate de cogenerare de inalta eficienta, in functie de prioritatile si la indemana fiecarui client.
o Servicii complete de consultanta specializata pentru a proiecta un management energetic excelent.
o Multiple oportunitati, pentru a crea o colaborare avantajoasa, in privinta implementarii corecte a proiectelor dvs. de cogenerare si trigenerare.
o Raspunsuri la provocarile energetice ale pietei de profil
1, 2, 3 – Evoluam permanent! Din acest motiv, in cadrul Targului EEE vom lansa noul echipament de trigenerare – inovatia Sortech, avand chillerul cu adsorbtie de racire intre 8-15 kw, ideal pentru transformarea caldurii in energie, cu o viziune indrazneta, ecologica si cu o eficienta energetica maxima.
Standul 02 B-Team Energy and Environment este locul perfect pentru a incepe vizita dvs. la acest targ international cu profil energetic!
Pentru a afla cum obtineti o dimensionare corecta a proiectului dvs. de cogenerare, vizitati-ne standul 02, la targul EEE, in incinta Romexpo, Hala C1, in perioada 17-20 octombrie 2012, Bucuresti in cadrul TIB.

Site-ul de prezentare www.bteam-energy.ro va ofera informatii complete!

Contact:
Cristea Daniela
Responsabil Marketing
021.205.30.20
www.bteam-energy.ro