Eficienta energetica sporita si protejarea instalatiei termice cu filtrul magnetic Fernox TF1

Iti sunt cunoscute situatiile in care sistemele de incalzire centrala intampina diferite probleme si dificultati odata cu trecerea anilor?Apa care patrunde in sistemele respective cauzeaza aceste probleme? Ei bine, in acest caz trebuie sa stii ca un filtru te poate proteja de astfel de situatii neplacute.

Filtrele disponibile pe piata sunt foarte numeroase si poti gasi diferite modele. Insa pentru a avea certitudinea ca ai facut o investitie pe termen lung este indicat sa optezi pentru un filtru de cea mai buna calitate si care este fiabil. Fernox este un brand de top in domeniul instalatiilor termice, iar un filtru magnetic Fernox TF1 reprezinta unul dintre produsele de varf ale acestui brand.

Eficienta energetica cu produsele de la Fernox

Marca Fernox este una dintre cele mai experiementate pe piata de produse, dispozitive si accesorii pentru instalatii termice. Cu mai mult de 50 de ani de experienta in spate, Fernox se numara printre companiile de frunte pe aceasta nisa, fiind considerata de multi chiar numarul unu in acest domeniu.

Toate produsele disponibile pe piata sub brand-ul Fernox aduc cele mai recente inovatii in domeniu. Astfel te poti bucura de eficienta energetica a sistemului de incalzire centrala, dar in acelasi timp si de reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De asemenea, ca urmare a inovatiilor implementate de profesionistii de la Fernox poti sa iti protejezi centrala termica in fata impuritatilor din apa, oferind o functionare eficienta timp indelungat pentru aceasta.

Poti gasi peste 120 de produse sub marca Fernox pentru curatarea si mentenanta centralelor termice, dar si peste 60 de echipamente si dispozitive care sa eficientizeze din punct de vedere energetic instalatiile termice. In multitudinea de produse se remarca modelul de filtru magnetic Fernox TF1.

Specificatii filtru magnetic Fernox TF1

Primul aspect care atrage atunci cand vine vorba despre un filtru magnetic Fernox TF1 se refera la actiunea combinata dintre actiunea magnetica si actiunea hidrociclonica. Cele doua actiuni impreuna contribuie foarte eficient la eliminarea chiar si a celor mai mici impuritati din apa care ajunge in sistemul de incalzire.

O alta caracteristica se refera la usurinta de a monta acest model de filtru de Fernox. Chiar si intretinerea si curatarea filtrului se poate face rapid si fara prea mult efort, nefiind nevoie sa demontezi filtrul pentru a-l curata periodic. Acest model de filtru magnetic Fernox TF1 vine cu un design foarte compact, fiind perfect pentru a fi montat chiar si in spatii inguste si restranse.

Alege modelul de filtru Fernox potrivit pentru instalatia termica

Oferta de filtre magnetice Fernox TF1 include mai multe modele si acestea pot fi regasite in magazinul online G&M Store International. Acest magazin se afla pe piata instalatiilor termice de mai bine de 30 de ani si ofera produse de cea mai buna calitate.

Dintre modelele de filtre magnetice de la Fernox din categoria TF1 poti gasi printre altele modelul de filtru Fernox TF1 Omega, Fernox TF1 Total Filter sau modelul Fernox TF1 Delta Filter. Oferta completa, dar si preturile pentru aceste filtre Fernox pot fi consultate pe www.g-m-store.ro.