Eficienta compartimentarilor de sticla si optimizarea spatiului

Dekoflex Glass Design SRL va ofera produse si servicii de calitate dintre care se remarca aceste compartimentari de sticla deosebit de utile. Oferta de neegalat si calitatea ireprosabila sunt cele doua elemente de baza care i-au recomandat ca fiind un partner performat ce merita toata atentia clientilor.Compartimentarea spatiului este foarte des folosita pentru a imparti in mod eficient spatiile larg deschise.

Daca este vorba despre o suprafata foarte intinsa se pot face mai multe compartimentari din sticla atat in amenajarea locuintelor particulare cat si in spatii de birouri, spatii comerciale, spitale, hoteluri sau alte locuri.Compartimentarile din sticla va aduc nenumarate beneficii si va ajuta sa personalizati acel loc prin amenajarea spatiului intr-un stil modern. In plus, acestea se bucura de termene reduse de executie fata de tehnicile clasice de compartimentare si mentin iluminarea natura a oricaror incaperi, ceea ce este un plus pentru sanatate.

Prin intermediul compartimentarilor din sticla aveti parte de lumina naturala si va puteti bucura de frumusetea si utilitatea unui spatiu nou creat. Fiind solutii inovatoare, de ultima tehnologie va permit executia personalizata in functie de preferintele beneficiarilor pentru ca sticla poate fi slefuita sub orice forma, culoare sau dimensiune.Compartimentarile de sticla se bucura de o larga aplicabilitate fiind absolut ideale in locuintele dumneavoastra ca si in alte spatii unde este necesara delimitarea cat mai utila si crearea de locuri noi, cu intrebuintari diferite.

Compartimentari de sticla- luminozitate deplina

Avand un design deosebit de placut si fiind produse specifice destinate amenajarilor aceste compartimentari de sticla pot fi transparente sau mate in functie de necesitatile beneficiarilor.Daca aveti nevoie de un partener de incredere accesati imediat siteul online www.studio-vitralii.ro  si tineti cont de recomandarile specialistilor in domeniu.

Compartimentari de sticla-structuri rezistente

Aceste compartimentari de sticla reprezinta un sistem modern ce raspunde cerintelor chiar si celor mai exigenti clienti de a crea medii de lucru moderne, asigurand integritate totala spatiilor nou delimitate. Peretii din sticla va ofera o vizibilitate maxima si un confort fonic sporit.

Se pot remarca diverse finisaje, fie ca este vorba despre usi din sticla fara rame sau usi din sticla cu toc din aluminiu, prevazute cu balamale ascunse sau nu, in functie de cerintele clientilor.Compartimentarile din sticla au dimensiuni diferite iar deschiderea peretilor din sticla va ofera accesul facil in spatiul nou amenajat.

Optati pentru designul dorit, verificati cu atentie oferta disponibila online si alegeti sticla sablata, printata, mata sau luminata foarte clar. Lasati-va inspirat de sfaturile specialistilor iar cu putina creativitate veti reusi sa dati viata proiectele dumneavoastra.