Efectele unei saltele vechi asupra organismului

curatare canapele in Bucuresti

Curatarea saltelei este adesea ignorata chiar si atunci cand aceasta este veche sau deteriorata. Stiati despre faptul ca starea si calitatea saltelei influenteaza calitatea somnului si starea de bine din timpul zilei a utilizatorului ei? Mai multe detalii despre efectele saltelei murdare, dar si despre cum puteti beneficia de servicii de curatare saltele la domiciliu, puteti obtine din discutiile cu specialistii Curatam Pe Loc!

Salteaua veche si murdara poate influenta nivelul de stres, contribuind la cresterea acestuia. Socant, nu-i asa? Un studiu realizat pe 60 de persoane a aratat ca atunci cand o persoana doarme pe o saltea veche si murdara si apoi incepe sa doarma pe una curata, nivelul de stres scade semnificativ. Cea mai simpla explicatie este aceea ca un somn pe o saltea veche poate genera iritabilitate si disconfort. Lipsa de somn, de asemenea, face acelasi lucru. Pentru a scapa de stres, este recomandat sa incepeti cu interventia de curatare asupra saltelelor vechi!

Oamenii petrec o perioada semnificativa din zi dormind pe saltea. In timpul somnului pielea moarta de pe corp ajunge pe saltea si devine hrana pentru acarieni. Aceste mici creaturi sunt principalii factori cauzali ai alergiilor respiratorii. Daca saltelele nu sunt curatate in mod frecvent, s-ar putea sa apara diverse simptome la nivelul aparatului respirator!

Una dintre cele mai mari probleme ale unei saltele vechi este ca poate provoca dureri de spate. Conducatorii unui studiu au cerut participantilor sa schimbe saltelele pe care le foloseau de minim cinci ani. Acest lucru a scos in evident faptul ca dupa schimbare, durerile de spate acuzate erau mult mai mici.

Curatare saltele la domiciliu | curatare canapele in Bucuresti | curatampeloc.ro

curatare saltele la domiciliu

Sforaiti? Poate ar fi cazul sa curatati salteaua. Alergenii, praful, acarienii si alte murdarii de pe suprafata saltelei pot duce la dificultati respiratorii. Curatata profund si frecvent, o saltea poate fi folosita ani la rand fara sa cauzeze efecte negative, iar in acest sens puteti primi ajutor din partea echipelor Curatam Pe Loc care ofera servicii de curatare saltele la domiciliu dar si curatare tapiterie, fotolii si curatare canapele in Bucuresti! Site-ul http://curatampeloc.ro/ va ofera detalii despre proceduri si programari!