Efectele consumului apei contaminate

Osmoza inversa industriala

Exista numeroase probleme de sanatate care sunt cunoscute ca provenind din consumul de apa din surse murdare sau contaminate. Contaminarea apei poate aparea in sursele de aprovizionare cu apa a orasului, dar si in lacuri si rauri. Consumul de apa contaminata poate produce numeroase efecte nedorite.

Efectele asupra sanatiatii pot sa apara imediat sau dupa o perioada de la consum. In plus, sanatatea generala, varsta si starea fizica a persoanei sunt alti factori care determina amploarea efectelor reale experimentate. Unele dintre cele mai frecvente raportate probleme aparute in urma consumului de apa contaminata includ, dar nu se limiteaza la: probleme gastrointestinale, diaree, greata, tulburari stomacale, deshidratare sau chiar moarte. Doar pentru ca nu exista semne sau simptome, nu inseamna ca nu exista efecte potentiale pe termen lung.

In unele cazuri, apa ar putea mirosi sau ar putea avea gust diferit. Cu toate acestea, multi contaminanti nu au gust sau miros, deci nu sugereaza un pericol, apa este consumata, in cele din urma aparand si reactiile. Prin fierbere se ucid cele mai multe tipuri de paraziti, bacterii si virusi, insa poate cauza concentratii crescute ale altor contaminanti din cauza evaporarii.

Una dintre cele mai usoare modalitati de a afla daca apa pe care o consumati este sigura si necontaminata este testarea la un laborator de profil. Testele de apa sunt simplu de facut, iar tehnologia actuala este de mare folos in acest sens. In functie de rezultate, veti sti daca sa luati masuri de decontaminare a apei sau puteti bea si folosi apa in continuare fara nicio interventie.

HidroInstal Water | Furnizare si montare echipamente de potabilizare a apei

De folos in acest demers poate fi si experienta echipei HidroInstal Water, care este acreditata in furnizarea si montajul echipamentelor de potabilizare a apei. Pe langa echipamente si tehnologii de filtrare, statii de demineralizare a apei, statii de dedurizare, si rezervoare de stocare a apei, Hidro Instal Water mai ofera filtre de sedimente, sisteme de clorinare si antiscalanti membrana osmoza inversa. Serviciile oferite de Hidro Instal Water sunt, intr-adevar, complete si sigure. Accesati http://www.hidroinstal.ro pentru detalii.