Editura ACT şi Politon lanseaza ghidul de business “Tu conduci afacerea n o lasa pe ea sa te conduca”

Editura ACT şi Politon anunţă apariţia volumului Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă, de Clay Mathile, un autor american, antreprenor de succes, investitor şi filantrop care, pe baza experienţelor proprii, a sintetizat în acest volum un model care să-i ajute pe antreprenori să-şi depăşească problemele şi să nu fie copleşiţi de responsabilităţile tot mai mari ale unei afaceri aflate în plin progres.

Tu conduci afacerea, n-o lăsa pe ea să te conducă oferă un ghid esenţial atît micilor întreprinzători, cît şi oamenilor de afaceri cu experienţă, pentru a realiza o planificare eficientă, astfel încât afacerea să se dezvolte şi să devină tot mai profitabilă, transformând visul fiecărui antreprenor în realitate. Clay Mathile se aventurează în a educa antreprenori cu aceeași energie cu care a obișnuit să construiască de la zero un brand de miliarde de dolari. Aceasta este o carte de lecții trăite pe viu.

Visul oricărui antreprenor este să îşi construiască o companie care să îi aducă independenţă financiară. Din păcate, cei mai mulţi proprietari sunt copleşiţi de responsabilităţile din ce în ce mai mari ale unei afaceri aflate în plin progres. În curând, viaţa lor va ajunge să fie condusă de firmă şi de necesităţile acesteia. Clay Mathile îşi propune să schimbe acest lucru şi să îi ajute pe antreprenori să preia controlul, prin puterea managementului profesionist.

Clay Mathile (n. 1941), este un antreprenor, investitor şi filantrop american, foarte cunoscut pentru creșterea vânzărilor companiei Iams la 1 miliard de dolari, înainte de a o vinde celor de la Procter & Gamble, împărţind apoi o mare parte din acţiuni cu 2000 de angajaţi.

De-a lungul timpului, Clay Mathile şi-a construit cariera pe baza convingerii în spiritul antreprenorial liber dedicat binelui comunităţii. Visul său este acela să ajute afacerile private să devină iniţiative de succes, profitabile şi durabile, pentru a crea locuri de muncă şi pentru a ajuta oamenii să aibă vieţi mai bune.

Pentru aceasta, omul de afaceri american a înfiinţat Aileron, o fundaţie non-profit care are scopul de a ajuta întreprinderile mici şi mijlocii să se dezvolte.

Din 1996, Aileron asistă afacerile private să folosească abordări metodice şi raţionale pentru a creşte eficienţa globală a acestora.
Aceste eforturi s-au materializat într-o metodă simplă, cu eficienţă dovedită, de învăţare a managementului profesionist, care dă posibilitatea firmelor şi companiilor private să atingă noi niveluri de creştere.