fbpx

EcoStudent Camp prima tabara cu tematica ecologica pentru studentii din ONGs urile din Romania

EcoStudent Camp este conceput pentru 60 de studenți voluntari care doresc să aducă o schimbare prin implemetarea unor proiecte verzi în regiunea pe care o reprezintă.

Prin această tabără, ECOTUR urmăreşte crearea unei comunități a membrilor ONGs-urilor care pe parcursul celor 5 zile vor identifica, dezbate şi analiza problemele de mediu cu care se confruntă România în prezent. Workshop-urile create special pentru dezvoltarea abilităţilor de project management, dar şi activităţile destinate descoperirii şi conştientizării problemelor de ecologie, vor facilita scopul final al proiectului EcoStudent Camp. Mai mult, pe parcursul proiectului vor fi prezente personalităţi reprezentative din domeniile turism și ecologie, care vor oferi exemple de bune practici din domeniile lor de activitate.

La finalul taberei, participanții vor avea satisfacția de a se fi implicat în soluţionarea problemelor cu care ne confruntăm cu toţii zilnic, pe fundalul unei atmosfere de relaxare şi de prietenie. Totodată, aceasta este o ocazie potrivită pentru a stabili o colaborare de durată între ONGS-urile din România şi pentru a spori atenţia oferită problemelor de mediu în rândul studenților. Participanţii vor putea transmite informaţiile și experienţele dobândite în cadrul organizaţiilor din care fac parte, impactul proiectului fiind mai pregnant.