fbpx

Economiseste cu tehnologia unor proiectoare LED

proiectoare led

Din ce in ce mai multi clienti incep sa se planga de factura prea mare la energia electrica. Iata ca noul magazin online Electric Concept vine cu o oferta de nerefuzat de proiectoare LED si evident, ce isi doresc multi dintre clienti, cu solutia pentru o factura mult mai mica la energia electrica.

Mai mult decat atat, noua tehnologie permite acestor proiectoare LED sa aiba o lumina de buna calitate, astfel incat toata lumea sa se bucure de o factura mica si un iluminat de calitate.

Produse de calitate de la Electric Concept

proiectoare led
De pilda, in cladarile mari de birouri, iluminatul cu LED, adica tehnologia Light Emitting Diode a devenit ceva foarte obisnuit. Daca va doriti o lumina foarte puternica, in special pentru spatiile exterioare, trebuie sa intrati pe www.electric-concept.ro si sa comandati niste proiectoare LED cu un consum foarte mic de energie electrica.

Noul magazin online Electric Concept pune la dispozitia tuturor celor nemultumiti de facturile mari la curent, o gama foarte mare de mijloace de iluminare pe baza de tehnologie Light Emitting Diode.

Printre acestea putem evidentia cu usurinta panouri LED, proiectoare LED, becuri cu LED, toate acestea fiind disponibile in oferta Electric Concept la un pret pentru toate buzunarele.

Avantaje cunoscute ale tehnologie utilizate de proiectoare LED

  1. Costuri reduse: cu acest tip de proiectoare LED disponibile la Electric Concept nu va mai trebui sa va faceti griji pentru facturile mari la energie electrica;
  2. Nu atrage insecte: un avantaj foarte important pentru majoritatea clientilor, mai ales pe timp de vara; de asemenea, aceste nu au emisii de caldura, raze UV sau raze infrarosii;
  3. Potrivite pentru spatii mari: in cazul in care ai o gradina foarte mare si iti doresti ca ea sa fie iluminata eficient, produsele de la Electric Concept sunt tot ce ai nevoie;
  4. Durata de viata foarte mare: de acum nu o sa iti mai faci griji cu privire la schimbatul becurilor;
  5. Poti economisi cu pana la 50% cu ajutorul acestor proiectoare LED.

Studiile facute de experti arata ca un proiector cu LED va consuma cu pana la 50% mai putin curent fata de mijloacele de iluminat clasice, precum becurile obisnuite incandescente.

Proiectoarele mai vechi aveau nevoie de un timp de incalzire pentru a atinge un nivel ridicat de lumina. Prin urmare,  acest tip de proiectoare cu tehnologie Light Emitting Diode (LED)se aprind instantaneu si dau o lumina neintrerupta si placuta vederii.